vineri, 13 ianuarie 2017

Provocare de 30 de zile -ziua 1

 

 
    Pentru rezultate mai bune, am de gand sa monitorizez tot ceea ce mananc asa ca imi voi nota zilnic tot (sper sa reusesc sa postez si aici in fiecare zi).
  Am inceput de azi si recunosc ca nu am ales o zi buna pentru ca noi sarbatorim ANUL NOU pe rit vechi , asa ca mesele mele nu au fost asa cum mi-as fi dorit,dar am mancat mai putin.
    Nu sunt medic, nu sunt nutritionist , nu as vrea sa dau sfaturi nimanui ce si cum sa faca...eu voi posta doar  strict ceea ce mananc eu....


 mic dejun:2 felii de paine cu dulceata si o cafea foarte slaba
 pranz:ardei copt cu ulei si otet + o felie de paine
 gustare:cateva stafide
 cina:peste cu cartofi ,putina paine si prajtura cu mar
 bauturi :apa,suc dintr-o portocala


8 comentarii:

  1. Interesant filmulețul,mă întreb cine rezistă aproape 15 min?!
    Eu abia reușesc să fac câte două prize a câte 30 min pe bicicletă!
    Weekend plăcut îți doresc,Carmen!
    Pupici și îmbrățișări!

    RăspundețiȘtergere
  2. Nici eu nu am rezistat,dar fac cat pot ...am mai lucrat dupa aceste filmulete si reuseam sa lucrez mult mai mult...ex astea imi pareau chiar usoare,dar acum mi-am pierdut rezistenta....imi propun sa fac 5-10 minute zilnic...

    RăspundețiȘtergere
  3. mult succes, ar fi tare bine...nu stiu daca as putea :)...vreau sa incerc si eu!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Ca sa fiu sincera, am intrat intr-o etapa a vietii alaturi de Sofia, o etapa de fugareala, ca nici nu ma mai gandesc la kg. Se topesc de la o zi la alta. Cred ca e simplu, de fapt, sa slabesti: miscare, evitarea dulciurilor si a carbohidratilor in exces (pt ca au si ei o utilitate).

    RăspundețiȘtergere
  5. Miscarea poate insemna si o plimbare lunga,o plimbare scurta in ritm alert, renuntarea la lift, dans, trebaluiala prin casa, fuga dupa copil.

    RăspundețiȘtergere
  6. Carmen, nu stiu daca ai observat dar, la inceputul filmuletului scrie ca inainte de a incepe acest fel de sport/exercitii se recomanda sa intrebi medicul ! O zi buna !

    RăspundețiȘtergere

Lasa-mi un gand sau o parere !
Iti doresc pace, iubire, bucurie si binecuvantare!