joi, 14 iulie 2016

Truc pentru desfundarea toaletei






               

    Daca v-ati confruntat vreodata cu o toaleta infundata si nu stiti cu ce sa-i veniti de hac sa stiti ca eu am gasit solutia.Dupa lupte crancene in care am incercat tot felul de solutii din comert care nu au dus la niciun rezultat,am rezolvat aceasta problema cu otet si bicarbonat de sodiu.Cum?Am turnat bicarbonat de sodiu in toaleta si l-am lasat cateva minute,apoi peste am turnat otet foarte fierbinte,in cateva secunde toaleta s-a desfundat si a devenit stralucitoare.Merita sa incercati!Recunosc ca daca stiam acest truc nu mai cheltuiam o caruta de bani pe tot felul de produse ,dar ma bucur ca macar acum stiu ce am de facut daca se mai intampla.

12 comentarii:

  1. Oare merge si la chiuveta? Am sa incerc:) asa preventiv:))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da ,sunt sigura ca merge.Si Gabriela Graur foloseste acest truc.

      Ștergere
  2. Bine ca s-a rezolvat ! ....DAR tu stiai de trucul acesta ... eu am scris despre el in postarea mea ... si tu m-ai vizitat atunci ! Uite aici http://casutagandurilormele.blogspot.de/2016/03/curatenia-in-termeni-simpli.html..... Poti face asta periodic , inclusiv pentru masina de spalat . Rezultate sigure ! Te imbratisez , Carmen !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da ,acum am recitit postarea si "mi-am adus aminte",dar sincer iti zic ca am uitat,se mai intampla,nu?Te pup si multumesc pentru vizita!Asteptam vesti si de la voi.

      Ștergere
  3. Otetul si bicarbonatul fac casa buna impreuna!

    RăspundețiȘtergere
  4. Mersi de sfat!! Nu mi s-a intamplat, dar niciodata nu se stie. Oare functioneaza la fel si la dus? Nici acolo nu am probleme deocamdata, dar unei prietene mereu i se infunda de la par. Apa coboara greu, si produsele cumparate nu prea fac miracole.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am o printesica careia ii place sa se joace cu hartia igienica si dupa ce a bagat un sul intreg am avut parte de surpriza asta:).Nu stiu ce sa zic legat de par...poate incerca ca nu e greu.

      Ștergere
  5. uof, de ce nu te citii acum 2-3 luni? Una din toalete mi se infundase (pe coloana verticala), apa se ducea in 1-2-3 ore. Noroc ca aveam pe cealalta. Era pe coloana, ca si vecina de mai sus se plangea la fel. Am cumparat vreo 2 solutii scumpe, apoi m-am gandit la bicarbonat. Tot asa, am turnat bicarbonat din belsug ( 200 gr poate), turnat niste apa sa se duca si mai colea, dupa ce s-o dus din apa am turnat otet si turnat iar apa sa se duca si mai colea.
    S-a vazut diferenta in 1-2 ore !!
    Seara dupa ce facuse copila baie in cada, am luat lighean cu lighean toata apa din cada si turnat-o in toaleta pana cand a mers treaba asa cum o stiu: brici :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca ai rezolvat problema si de acum stim amandoua cum sa actionam in astfel de situatii.Ieftin si rapid!

      Ștergere

Lasa-mi un gand sau o parere !
Iti doresc pace, iubire, bucurie si binecuvantare!