luni, 26 octombrie 2015

Provocarea de octombrie:caminul tau un colt de rai!- saptamana 3







Saptamana 3
19-25 octombrie- Continuați să țineți lumânarea aprinsă, muzica pornită, și adăugați câteva momente plăcute petrecute împreună cu familia.
 
Faceți o petrecere cu perne în sufragerie- aduceți toate păturile și pernele din casă și simțiți-vă bine împreună cu copiii sau cu soțul (sau cu toții  :)) )!Bucurați-vă de o seară liniștită, cu ciocolată fierbinte și/sau popcorn cu caramel. Chiar dacă locuiți singură puteți face asta.
Oferiți câte un geste de afecțiune și de încurajare fiecărei persoane din casă...și ca o provocare dublă, faceți asta zilnic ! :) În timpul momentelor petrecute cu familia întrebați-i ce părere au de această provocare. Le face plăcere?E de ajutor?E ceva ce ar dori să fie făcut altfel? Dăruiți familiei voastre niște urechi care ascultă.Veți fi binecuvântată prin reacția pozitivă pe care o veți primi!
Saptamana aceasta lucreaza la bunatate si bucurie.

Saptamana a inceput cu sarbatorirea zilei mele de nastere ,astfel ca ne-am "adunat "sa servim o bucatica de ciocolata .Au fost seri in care am stat impreuna invatand la engleza toti 3 savurand o felie de pizza si cornulete.

5 comentarii:

  1. Multumesc ,Luiza!a fost o saptamana frumoasa,ce poate fi mai drag si mai frumos decat sa stai cu familia?!Te pup si iti doresc si tie tot ce e mai bun.

    RăspundețiȘtergere
  2. La multi ani , plini de frumos si cu familia aproape !

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce mi-e dor de cornuletele facute de mama!

    RăspundețiȘtergere
  4. Gabriela,multumesc!La fel iti doresc si tie.

    RăspundețiȘtergere
  5. Laura,asta este o reteta veche,daca vrei iti pot spune cum le-am facut.

    RăspundețiȘtergere

Lasa-mi un gand sau o parere !
Iti doresc pace, iubire, bucurie si binecuvantare!