miercuri, 4 februarie 2015

Yarn Along


       


 Pentru ca azi e miercuri , am decis va arat  cu ce imi mai ocup timpul in zilele friguroase de vacanta.De ceva vreme mi-am achizitionat niste fire tare dragute cu paiete, au fost cam scumpe, dar eu zic ca isi merita banii.Initial crezusem ca imi voi tricota un jerseu, sveter cum zicem noi,dar din pacate nu imi ajung firele si ma voi multumi cu o vesta.Nu am ales  niciun model,consider ca paietele isi fac tare bine treaba si pun lucrul in evidenta. Nu am idee cum va arata la final,caut inca in minte o forma  care sa-mi fie pe plac,sa fie in V oare?nu stiu,  e inca o enigma pentru mine,dar sunt sigura ca va arata foarte bine si va fi pusa in valoare de o helanca,asa  cum imi place mie sa port vestele. Si pentru ca nu cumva sa ma plictisesc de acelasi lucru, in paralel crosetez si un poncho, pe care inca nu vi-l pot arata  ci numai dupa ce se incheie provocarea.                                                                                                                                 





De saptamana trecuta lecturez volumul 7 din   Ne vorbeste Cleopa, sunt niste carti pline de invataminte si le citesc cu placere.Cu aceasta postare ma alatur si eu la  Yarn Along, unde pasionatele de tricotat/crosetat si  lectura ne incanta privirile cu lucruri frumoase dar ne dau si idei  noi de lectura.
Voi ce tricotati/crosetati, ce carti mai cititi?Spor in tot ce faceti si lectura placuta!





7 comentarii:

  1. Eu tare te-as ruga sa faci o postare cu pasii ce trebuie urmati pentru a impleti o vesta. Am vazut peste tot modele, scheme, dar nimeni nu spune cite ochiuri trebuie montate pe andrea la inceput sau cite rinduri trebuie impletite... Ori de cite grame ai nevoie...

    Mie mi-ar fi tare utila!

    RăspundețiȘtergere
  2. Uite ca mi-ai dat o idee, am sa mai fac niste fotografii si o sa incerc sa fac un mic tutorial asa cum ma pricep si eu,nu sunt mare tricotareasa:)daca imi permiti sa spun asa.Am invatat multe de la mama mea care este o harnicuta cosea goblenuri,croseta,tricota si mergea la serviciu,am mare noroc cu ea ca atunci cand nu stiu ceva ii mai cer parerea.Multumesc pentru vizita si te mai astept!

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu stii cit iti multumesc!! Mama mea, din pacate, nu stie sa tricoteze... dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa stiu nici eu!

    Pe mine m-ar interesa, spre exemplu, o vesta pentru mine. Sint cam de masura M. O sa impletesc simplu, sa mi se dea mina, dar pina sa ma apuc, am nevoie de niste sfaturi!

    Abia astept sa vad micutul tutorial!

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu am impletit saptamana asta o pereche de sosoni din resturile ce le aveam prin casa. Cu toate astea sunt frumosi si caldurosi.

    RăspundețiȘtergere
  5. Laura,tare mult imi plac si mie sosonii ,mi-am si facut anul trecut si mi-a ros pisica un soson:),o sa mai fac si altii.

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce interesant este firul cu care lucrezi :). Cred ca or sa dea tare fain paietele acelea la final.

    Spor!

    RăspundețiȘtergere

Lasa-mi un gand sau o parere !
Iti doresc pace, iubire, bucurie si binecuvantare!