vineri, 12 octombrie 2018

Caminul tau, un colt de rai! Saptamana 1


        Ma bucur mult ca Irina a reluat aceasta provocare, pentru mine toamna este mai frumoasa si mai speciala cand stiu ca pentru cateva saptamani mai multe suflete frumoase se straduiesc sa-si faca din camin si din suflet, un colt de rai.Este un sentiment unic care ma incearca.
     Temele propuse pentru fiecare zi a saptamanii m-au  ajutat sa reflectez mai mult la viata pe care o avem, ba mai mult sa caut si raspunsuri la tot ce ne framanta si ne oboseste.Cartea Danielei Delibas"Femeia care muta muntii", mi-a fost de un real folos  in aceste zile, mi-a intarit convingerile ca  ingrijorarile, dezamagirile, nemultumirile si tot zbuciumul sufletesc le putem indeparta doar cu ajutorul lu Dumnezeu.
 "El ma duce la ape de odihna!"(Psalmi 23:2)
     A  fost o saptamana in care pentru cateva momente din zi am spus stop lucrului si m-am odinhit, am facut asta cateva zile la rand, chiar mi-a priit, stiti voi cata munca este la tara in anotimpul toamna, plus serviciu, teme si toate cele.Am reluat cusutul la ie, sper sa o termin cat mai repede, de Paste imi doresc sa am mai multe piese cusute de mine.Am petrecut mult timp cu familia, mai ales seara ....povesti si dulciuri facute in casa si timp liber, duminica,  pentru ca avem pauza de gatit,toate bunatatile le pregatim sambata.Meritam o zi libera, nu?



N-am uitat nici de provocarea saptamanii:  Cumpara o lumanare deosebita si aseaz-o in punctul central al casei tale. De cate ori o vezi, fa o rugaciune pentru pace, pentru liniste, si aminteste-ti sa incetinesti ritmul.
Iata ce frumoasa lumanare avem:
 Nu este cumparata , este facuta chiar de noi, nu m-am indurat sa o aprind, dar mi-am adus-o in living ca sa o pot vedea cat mai des, sa-mi aduca liniste si sa-mi aminteasca sa incetinesc lucrul.De cateva luni bune,am inceput sa facem lumanari care au fost foarte apreciate.Voua va place?O sa va arat si alte modele intr-o postare viitoare.
Ne mai auzim!
Multumesc,Irina!

10 comentarii:

  1. O postare foarte frumoasa! Ma bucur pentru tine ca ai parte de momente atât de frumoase în familia ta. Va doresc multe bucurii în continuare și ție o inima plina de pace! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Vreaaaaau si eu lumanari. De unde cumparam? Anca:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anca,noi le vindem...nu am facut publicitate in online deloc,le-am vandut pe plan local, o sa postez intr-o zi pe blog modelele si daca o sa-ti placa,ma anunti.Te pup!

      Ștergere
  3. Ma bucur sa citesc ca esti bine si ca te bucuri de familie si casuta...adevarul este ca si eu de multe ori uit cat sunt de binecuvantata...ma las distrasa des..
    Si ne place lumanarea...se vede a este din ceara adevarata...
    Pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc,ghemulet.Sa stii de de multe ori uitam ca ceea ce e mai de pret in aceasta lume este familia...

      Ștergere

Lasa-mi un gand sau o parere !
Iti doresc pace, iubire, bucurie si binecuvantare!