http://miculaiciuc-carmenita.blogspot.ro/search/label/gospodareala

luni, 22 octombrie 2018

Caminul tau,un colt de rai!-saptamana 3SAPTAMANA 3
 FAC ORDINE
 Dezordinea din casa si din viata ne secatuieste de energie. O casa prea incarcata, lucrurile care nu ne mai folosesc, nu ne mai vin sau nu ne mai plac, dar pe care le pastram inghesuite peste tot ; tot felul de obligatii si probleme nerezolvate, negate sau ignorate, lasate in ,, coada de peste", relatiile toxice in care ne complacem - toate acestea ne rod psihic si sufleteste, ne umplu de stres si ne imbolnavesc.
Saptamana aceasta imi examinez casa si viata, si fac ordine
imi fac un plan de reorganizare si simplificare a casei,
imi analizez viata, fac o lista cu obligatiile si problemele amanate/nerezolvate si fac pasi spre eliminarea lor 
 Provocarea saptamanii
Alege un colt din casa unde domneste dezorganizarea si dezordinea, si pune-l la punct.Continua cu restul casei si cu problemele si relatiile din viata ta :).

Chiar daca incercam mereu sa avem casa ordonata, tot exista zile in care aceasta nu arata tocmai asa cum ne-am dori , un program de  curatenie este intotdeauna cea mai buna solutie.Am de gand sa-l transcriu in jurnal si sa-l am mereu la indemana.In acesta saptamana m-am ocupat de zona de biblioteca  si birou, inca imi este greu sa renunt la unele carti, dar vad eu cum fac, trebuie sa recitesc Magia ordinii,poate imi va da curaj. Imi doresc sa ma ocup si de dulapuri, de fiecare data gasesc lucruri pe care nu le mai purtam si ocupa locul degeaba.Mai am inca multe de facut in casa pana  sa arate asa cum vreau eu.Am facut ordine si la locul meu de munca(am sortat,aruncat),sala arata acum mult mai aerisita.Un loc curat, aerisit,va fi intotdeauna un loc placut!
De azi lucrez la saptamana a patra a provocarii.Haideti si voi!La Irina, gasiti provocarea!
Toate cele bune!

3 comentarii:

  1. Felicitări ! Mult succes în continuare !

    RăspundețiȘtergere
  2. Bravo tie ca te tii de provocarea Irinei, tin minte ca si anul trecut i te-ai alaturat si ne-ai povestit cum a mers.

    Acelea din pahar sunt lumanarele?

    RăspundețiȘtergere

Lasa-mi un gand sau o parere !
Iti doresc pace, iubire, bucurie si binecuvantare!