joi, 11 ianuarie 2018

Cateva cuvinte si imagini din 2017


         2017...fuse si se duse, iute ca gandul.Mi-am facut destul de multe planuri si ma bucur ca unele dintre ele am reusit sa le pun in aplicare.
          Sa vedem care au fost reusitele si evenimentele mai importante ale anului:
         -grija la mese si cantitati m-a scapat de multe kilograme in plus, sportul a avut si el un cuvant de spus in acest caz;
         - ma bucur ca am postat pe blog cateva retete , bucatareala este pasiunea mea, iar atunci cand am si ajutoare,bucuria mea este si mai mare:

         -mi-am facut un stoc de siropuri facute acasa care sunt bune pentru diferite afectiuni:
           - iesirile in aer liber mi-au adus un plus de energie, iar excursia la pesteri a fost o gura de aer proaspat pentru mine, mai ales ca nu am reusit sa plecam undeva in concediu:

            -in 2017 am sarbatorit nunta de tinichea-10 ani, ocazie cu care am comandat un tablou care contine fotografii din diferite etape ale vietii noastre:
         - am avut parte de o vara destul de aglomerata cu munca la fan pe calduri infernale, dar si munca la stupina:
          -am reusit in sfarsit sa fac un dar de blog , era planificat de foarte mult timp:

                  -cartile pe care le-am citit mi-au adus noi informatii legate de o viata mai frumoasa si mai linistita, iar  sfaturile legate de organizare si curatenie le-am si pus in aplicare:

           -lucrul de mana mi-a tinut mereu mintea ocupata:
                  - am avut parte de o furtuna care ne-a schimbat aspectul gradinii, mi-a parut rau ca un cires a fost scos din radacina, iar la cadere s-a dus si un mar:
si...alte cele








Trecand peste unele mici incidente, despre care nu am scris,dar care au trecut si  acum totul este bine, as  spune ca a fost un an bun,pentru asta va multumesc si voua .Pentru anul acesta mi-am facut deja unele planuri, despre cateva dintre ele voi scrie si aici.Sa ne auzim mereu cu bine!


















8 comentarii:

  1. Bine ai revenit si La multi ani!M-am speriat ca si tu iti inchizi blogul pentru ca nu ai mai scris demult.Te citesc cu placere desi nu prea scriu la comentarii dar de cate ori intru pe net intru si in casuta ta virtuala de albinuta si citesc postarile tale si experimentez din ideile postate aici.Sper ca anul care a inceput sa fie un an bun pentru voi, cu multe impliniri si bucurii.Crestere mare fetitei tale si voua va doresc sa sarbatoriti si nunta de aur impreuna ,sanatosi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc pentru urari si multumesc din suflet pentru comentariu.Ma bucur sa aflu ca imi vizitezi casuta si experimentezi din ceea ce postez.Nu am de gand sa inchid acest coltisor al meu ,doar ca mai iau unele pauze,poate uneori prea lungi.Toate cele bune si tie!

      Ștergere
  2. este bine pentru tine că ai tras linia finalizatoare a anului 2017 şi ai descoperit atât de multe realizări !
    pentru anul acesta, îţi doresc multă sănătate şi mult, mult, mult mai multe realizări !!!
    pupic !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, sa stii ca facand asa un bilant imi dau seama ca nu am trecut degeaba prin an.Multa sanatate si tie si alor tai si iti multumesc pentru vizita!

      Ștergere
  3. An frumos ai avut draga Carmen. E minunat ca ai resit sa extragi evenimentele frumoase si sa ni le arati si noua. Imi place mult ca aveti atatea activitati aproape de natura.Ce tine de incidente, oare este cineva care nu a avut parte de ele? Curaj si un an nou asa cum ti-l doresti!

    RăspundețiȘtergere
  4. Sa ai un an bun si plin de evenimente frumoase,de lucruri pozitive,sa zambiti mult si sa va iubiti mereu.
    Ls multi ani cu mult drag.

    RăspundețiȘtergere

Lasa-mi un gand sau o parere !
Iti doresc pace, iubire, bucurie si binecuvantare!