duminică, 15 ianuarie 2017

Provocare de 30 de zile -ziua 2






   Nu tin dieta, mananc ceea ce gatesc si pentru ai mei, incerc doar sa reduc din fainoase si dulciuri,sa beau mai multe lichide....mi-am propus asta pentru 30 de zile...sa vedem ce iese.

Mic dejun: 3 oua umplute, o bucata de prajitura cu mar , o cafea
Pranz:2 sarmale +o felie de paine
Cina: o banana
Gustari:cateva stafide si o banana
Lichide:apa
Sport nu am facut.
Ma declar:multumita.



         Ce ziceti,sa mai postez meniul zilnic?E o idee buna...sau ma opresc aici?!

                 

6 comentarii:

  1. Eu cred ca e o idee buna sa postezi meniul tau, ne dai si noua idei ce sa mincam !
    O zi frumoasa !

    RăspundețiȘtergere
  2. Carmen , urmezi o dieta de undeva , sau e asa cum iti propui tu? ... adica mie mi s-a parut mai echilibrat meniul din prima zi ... 3 oua dimineata mi se pare mult ... un sfat , daca nu ai probleme cu tensiunea introdu in meniu si grapefruit. Cand al meu a trebuit sa slabeasca am urmat dieta Dukan ...Nu pot zice ca am tinut-o la litera , insa eliminarea prajelurilor , a grasimilor , si panii albe au facut minuni , zahar brun in locul celui alb , faina integrala in locul celei albe ... Eu zic sa mergi in continuare cu notatul -postatul , daca asa ti-ai propus ! Te imbratisez !

    RăspundețiȘtergere
  3. Gabi,nu tin nicio dieta anume,postez ce mananc eu ,ceea ce gatesc ...3 oua umplute inseamna 1 ou si jumatate (am mancat 3 jumatati de ou sa zic asa )...voi manca ceea ce gatesc si pentru ai mei pentru ca nu pot toata viata sa mananc si sa gatesc separat pentru mine...incerc sa elimin dulciurile,painea si sa nu mananc mai tarziu de ora 19.Nu sunt obeza,sunt putin mai plinuta si daca mananc prostioare tare repede ma rotunjesc:) Multumesc pentru sfaturi!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce noroc pe tine ! Eu am 43 de kg si mai mult de 46 nu am urcat, decat cand am fost gravida !Pup !

      Ștergere
  4. Imi place ca iti notezi. Eu nu mananc produse de origine animala, deci nu ma prea pot inspira, decat partial. Eu nu prea reusesc sa scap de rontaieli. Tot timpul mi se face foame si musai rontai ceva :(

    RăspundețiȘtergere

Lasa-mi un gand sau o parere !
Iti doresc pace, iubire, bucurie si binecuvantare!