luni, 23 mai 2016

Primavara in stupina



   Daca tot  s-a indreptat vremea si albinele si-au reluat activitatea ,facem  vizite mai dese la stupina,unii sa munceasca ,iar altii sa priveasca spectacolul albinelor,sa simta si sa auda zumzetul gazelor.
   Ma bucur tare mult ca nu am uitat sa fac poze,asa va pot arata si  voua paradisul micilor vietati si privelistea spectaculoasa care te-ndeamna la visare,relaxare.

 


Cineva munceste...







 Aceasta este casuta in care planuim sa scoatem mierea in acest an,a construit-o Marcel,sotul meu.La orice stupina este foarte utila o asemenea casuta,pentru ca sunt  multe lucruri de pus in ea ,de la rame,unelte,centrifuga pana la siropul cu care sunt hranite  albinele atunci cand este nevoie.Casuta noastra are si o terasa de pe care putem vedea o parte din comuna.Ce frumos e sa stai la umbra si sa privesti natura!



si cateva fotografii din timpul lucrului 



 
    Cam astea ar fi stirile din stupina noastra,sper ca data viitoare cand va mai povestesc despre albine sa va pot arata si rame pline cu miere.
                                                                Pe curand!

4 comentarii:

  1. Foarte frumos pe acolo, Carmen! Felicitari sotului tau pentru casuta construita. O satmana frumoasa si insorita!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da,frumos e ce sa zic si multumi pentru complimente,sotul meu ce-i drept este priceput la toate:).O saptamana de vis si voua!

      Ștergere

Lasa-mi un gand sau o parere !
Iti doresc pace, iubire, bucurie si binecuvantare!