duminică, 10 ianuarie 2016

Cum reciclez cutiile de carton ?!



           Prin programul "Lapte si corn",la noi la gradinita ajung saptamanal cateva cutii din carton pe care m-am gandit sa le refolosesc.Avem nevoie de foarte multe materiale  si cum din partea scolii nu am primit de ani buni nimic,parintilor nu le pot cere atatea ,iar eu  nu  imi permit sa cumpar mereu ceva nou,mi-am pus imaginatia la contributie si iata ce a iesit:


           


 


Sper ca v-am dat cateva idei pe care sa le puneti si voi in aplicare pentru ca puteti gasi cu usurinta cartoane ,iar cei care au de castigat sunt copilasii vostri.Spor la mesterit!

9 comentarii:

  1. Interesant ! Mi-au placut uneltele si cutia misterelor , iar blocul e impresionant ! Bravo , om frumos !

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce idei frumoase ai! Sigur si copiilor le-a placut. Eu nu am cui sa ii fac deocamdata, dar si eu reciclez anumite chestii, am taiat cateva cutii mai mici, le-am imbracat in hartie de impachetat si le folosesc de suport pentru anumite alimente:ceaiuri, plicuri (praf de copt, vanilie, budinca..)
    Inca se mai da lapte si corn la gradinite? Nu stiam. Eu imi amintesc ca primeam la scoala in clasele 1-4.
    Aah, cand eram mica imi amintesc ca imi facusem si eu casuta pentru papusi dintr-o cutie de carton. Asa fericita eram cu ea..
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  3. Din cutiile de lapte fetita mea a facut la gradinita cutii pentru hrana pasarelelor.
    Un an cat mai creativ sa ai!

    RăspundețiȘtergere
  4. Si baietilor le plac uneltele,sa-i vezi cum se aseaza pe covor si repara masini:).E musai sa mai facem si noi una alta,nevoia de invata!

    RăspundețiȘtergere
  5. Da ,se mai da lapte si la gradinita si in ciclul primar si gimnazial...sa stii ca si eu am imbracat cateva cutii cu autocolant,o sa vi le arat,doar sa prind o zi frumoasa pentru fotografii.La noi este tare urata vremea,ploua si e toata ziua intuneric si ceata.

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumim ,Loredana!o sa incercam si noi sa facem cateva casute!

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu am fost ajutor de educatoare cativa ani la o gradinita step by step. O vreme am lucrat cu o doamna in etate care se folosea de orice materiale pt a face planse cu copilasii. Era foarte ,,economa", dar ingenioasa. Mi-a placut!

    RăspundețiȘtergere

Lasa-mi un gand sau o parere !
Iti doresc pace, iubire, bucurie si binecuvantare!