luni, 23 iulie 2018

Jurnal

      Va multumesc ca ati mai trecut pe aici, ma bucura faptul ca am in fiecare zi multi vizitatori, chiar daca nu sunt atat de activa,din respect pentru voi toti cei care imi treceti pragul o sa incerc sa scriu mai des, asta imi propun, sper sa si reusesc.Multumesc , Laura!Multumesc ,o femeie!M-am trezit foarte devreme azi, tocmai de aceea am timp sa va dau vesti despre noi.

Pentru astazi (data/ora)... marti,24 iulie, ora 7 
Afara ... ploua, vara aceasta parca nu e vara, pentru apicultori  atata ploaie nu este potrivita, noi nu am scos miere deloc pana acum, speram sa se indrepte vremea sa reusim sa luam macar putin de la fiecare familie.
Mă gândesc ...la ziua de duminica.La noi in sat fost mare festival , s-au adunat o multime de oameni din diverse colturi ale tarii, iar  grupul de dans din care face parte si fiica mea  a urcat si el pe scena.S-au descurcat de minune!Poate o sa va povestesc ....
Din locurile de unde invatam ... de la toti , de la toate .
Sunt recunoscător pentru ... tot ce-mi ofera Dumnezeu.Ma bucur ca am fost selectata  de Buzzstore ca sa testez gratuit produsele Fa,o sa va dau detalii.
Din bucătărie ... supa de ied, musaca  de cartofi cu carne tocata , voi mai pregati ficatei de pui.
Cu ce sunt imbracata ... in pijamale inca, este prea devreme pentru mine, mai ales ca suntem in vacanta, oricum ploua si pe afara nu am activitati.
Citesc ...nimic din pacate.
Ceea ce astept (sper) ... sa ma tin de fix, de cateva saptamani am inceput sa mananc la ore fixe si se simte, se vede, nu am slabit ,dar s-au cam dus din cm, nu vreau neaparat sa slabesc, doar sa ma mentin, nu vreau sa ajung din nou la kg de anul trecut.Am facut si sport foarte des, tare bine ma mai simt dupa ce fac sport.
Ce mai mesteresc ... am inceput prima mea ie, am tot avut in plan acest lucru si uite ca in vacanta aceasta mi-am facut curaj sa incep.Pana acum am croit-o, am facut ajurul, de azi incep sa brodez, sa vedem ce iese.De ceva timp tot studiez modele si inca nu m-am hotarat...
Ascult ... se aud doar tastele,ai mei dorm si nu am pornit nimic.In ultimul timp imi place sa ascult cantari religioase, ma relaxeaza.
În casa ... este curatenie, toate sunt la loc.Imi place cand reusesc sa tin totul sub control.In aceasta vara am reusit sa varuim (anul trecut trebuia sa facem asta),sa schimbam hota si aragazul.
 Vreaau ... astazi, sa pun castraveti la murat apoi sa cos la ie.
Unul dintre lucrurile mele preferate ...imi place sa cos la masina.Am reusit sa-mi modific niste haine, la acest capitol ma descurc, mai greu este cu croiala.
Unele planuri pentru sfârșitul săptămânii ...nu mi-am facut planuri, imi doresc sa fie vreme frumoasa ca sa terminam cu fanul ca sa putem merge linistiti in vacanta.
Aici este o imagine pe care am gândit să o împărtășesc... nu am o fotografie proprie, telefonul e stricat, trebuie sa ajung la oras sa iau altul, iar bateriile de la aparatul foto s-au dus si ele.
                                

                                              Corcodusa, multumim pentru gazduire!
                                               Va doresc o saptamana usoara!

5 comentarii:

  1. o, prima ie... sa ne arati si noua, mult succes! eu nu am rabdare la cusut dar iubesc iile tare mult!

    RăspundețiȘtergere
  2. ce ma bucur ca ai scris!
    Te pup, sa ai vacanta frumoasa si plina de evenimente frumoase.

    Si mi-ar placea sa citesc despre ie, despre cum fuse la festival.

    RăspundețiȘtergere
  3. Bine ai revenit :) ce bine ca ai scris. Vacanta frumoasa sa ai si spor la tot ce ti-ai pus in plan!

    RăspundețiȘtergere
  4. Ma bucur ca ai scris si ca sunteti ok
    Sper sa scoateti miere si sa aveti parte de o vacanta frumoasa-fie ca plecati fie ca stati acasa
    Sa ne arati ia musai...poate ne indeamna si pe noi la cusut
    \pupici!

    RăspundețiȘtergere

Lasa-mi un gand sau o parere !
Iti doresc pace, iubire, bucurie si binecuvantare!