marți, 4 octombrie 2016

Ardei iuti in otet


                     


    Pe cat de simplu pe atat de bun.Noi adoram ardeii iuti,sunt nelipsiti atunci cand avem ciorba la masa.

  Ai nevoie de:
  -ardei iuti
  -otet
  - 1 lingurita sare
 -  1 lingurita zahar

Cum procedezi:
 Alegi ardeii,ii cureti de frunze,tai coditele ca sa nu fie foarte lungi,ii speli ,ii usuci bine cu un prosop sau servetel,apoi ii   asezi frumos in borcane.La un borcan de 800 de grame adaugi o lingurita de sare si una de zahar ,torni otet  direct din sticla pana se umple borcanul si ai terminat.Fara fierbere,fara sterilizare.Simplu!Nu?
Mereu pun ardeii dupa reteta asta si nu am avut probleme,stau si 2 ani.

10 comentarii:

  1. Super usoara reteta, sa-i mincati cu placere ! O zi frumoasa iti doresc !

    RăspundețiȘtergere
  2. Si noua ne plac tare mult! Mie imi place orice pisca, fie murat sau crud. Sotul daca poate sa aleaga, ii plac la nebunie ardeii iuti murati! Am primit odata de la bunica un borcan si mereu isi aminteste cat de buni erau :))
    As cumpara sa fac si eu dar am nimerit vreodata unii care nu erau iuti si acum mi-e frica sa iau iar degeaba.
    Zile frumoase, draga Carmen!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ii gusti in piata si ai rezolvat problema:).Zile frumoase si tie.

      Ștergere
  3. suna simplu de facut!
    dar vreo reteta fara otet ai? doar in saramura

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu am incercat nicio reteta fara otet,dar daca incerc ceva ,te anunt.Multumesc pentru vizita!

      Ștergere
  4. Si eu mananc tone, dar nu stiu de ce mereu cumpar, n-am indraznit sa pun:)

    RăspundețiȘtergere
  5. O rețetă grozavă, mai ales pentru o casă în care există un consumator fruntaș!!!

    RăspundețiȘtergere

Lasa-mi un gand sau o parere !
Iti doresc pace, iubire, bucurie si binecuvantare!