miercuri, 14 martie 2018

Femeia, centrul universului

                               

          Suntem in luna martie, luna care este dedicata femeii-acest centru al universului, fara de care viata nu ar fi posibila.Fiind prima luna de primavara care inseamna renasterea naturii si vine cu o explozie de culoare,viata si frumusete ,a fost asociata cu femeia tocmai pentru ca ea inseamna frumusete, iubire si viata.
     Imi aduc si acum aminte cu placere cu cata nerbdare asteptam Ziua Femeii pentru a o surpinde pe mama cat maiplacut si cat mai frumos.Incepeam sa strangem banii din timp, asta ca sa fim siguri ca vom avea destui ca sa-i cumparam un cadou, noi fratii.Cadoul odata cumparat era pus bine sa nu fie gasit de mama, poate il gasea, doar ca nu ne spunea nimic sa nu ne strice surpriza.In ziua cu pricina, ne trezeam devreme si ne apucam de curatenie ,  cand am mai crescut faceam si mancare, o asteptam pe mama cu o ordine desavarsita , buchet de flori pe masa si un cadou.Se bucura si ne lua pe toti in brate sa ne multumeasca asa cum stia ea mai bine.
       Buchetul de flori era facut de noi, ce gaseam prin gradina:ghiocei, branduse, toporasi, mai rupeam si cateva firicele de iarba si obtineam buchetul perfect pentru mama, pe atunci nu era nicio florarie online la care sa putem apela pentru a face o surpriza.


                                           
                 
        Acum, la maturitate ma gandesc ca nu trebuie sa astept 1 Martie sau 8 Martie pentru a-i face mamei sau unei femei dragi o surpriza.Mama este o fiinta draga care poate lua locul oricui, dar al carei loc nu-l poate lua nimeni.
        Femeia, acest dar de la Dumnezeu, merita  atentia noastra zi de zi  pentru ca  iubeste, ofera dragoste si protejeaza.O femeie este sensibila, gingasa, dar este si foarte puternica, ea poate fi totul sau poate fi orice:mama, sora,  bunica, prietena, colega, tovaras de suferinta, om de baza, un umar pe care sa plangi,omul cu care te bucuri.
        Aceasta fiinta care sta la baza vietii si a lumii trebuie iubita si sarbatorita mereu, este omul care seamna dragoste pe unde paseste, alina durea, mainile ei pot da cea mai fina mangaiere, iar buzele ei iti pot cel mai dulce sarut.
         Nu trebuie sa asteptam o ocazie speciala pentru a le surprinde, le putem bucura oricand, insemnele de gratitudine, stima, respectul si aprecierea pot fi facute cat mai des.
        Un buchet de flori, ii poate insenina ziua, ii poate usura grijile, ii poate aduce in suflet bucuria si ii poate confirma faptul ca este apreciata si iubita.
        Cum sa nu iubesti acest om duios, fascinant si misterios care indura necazurile si cara greutatile, dar stie cum sa intretina fericirea, iubirea si bucuria, aduce bucurie,f ericire si speranta si au o inima care face lumea sa se invarta.
          Ce bine ca  exista Interflora Romania, lider in livrarea de flori online in intreaga lume, acum surpiza pentru femeia draga din viata noastra este doar la un clic distanta, alegi  buchetul, comanzi si in scurt timp destinatarul va fi surprins cu flori la domiciliu.
                     
           Trebuie sa ii multumim lui Dumnezeu pentru ca a creat femeia care ofera iubire desavarsita, schimba destine si daruieste zambete. Femeia trebuie sa fie protejata si inteleasa.Haideti sa le iubim si sa le surpindem mai des, nu doar in luna martie!Acum ca exista  florarie online este mult mai usor sa-ti suprinzi  femeia draga.
          Fa-o astazi, sunt atatea flori online, asa ca nu ai nicio scuza!


                           

         Am scris acest articol pentru Proba 4 de la  SuperBlog2018 .

3 comentarii:

Lasa-mi un gand sau o parere !
Iti doresc pace, iubire, bucurie si binecuvantare!