sâmbătă, 7 mai 2016

Ajutor pentru Cristian


Am aflat recent despre acest micut sufletel,este finutul Mihaelei si are nevoie de ajutor pentru ca este bolnav ,mai multe detalii puteti afla pe blogul Mihaelei.
Sper sa te faci bine ,micut sufletel!

Orice suma cat de mica,conteaza!
Tasinschi Sergiu – Banca Transilvania
RO70BTRLEURCRT0092752001 EURO
RO87BTRL04401201927520XX LEI
SMS la 8828 cu textul CRISTI, prin care poti dona 2 Euro.
Va multumim! 

11 comentarii:

  1. Carmen, multumesc tare mult pentru ajutor si pentru ca scrii la tine. Este ceva mai bine acum, dragul de el. A inceput tratamentul si a dat multe reactii dificile. Doamne ajuta-l pe Cristian! Imbratisari, draga mea, nu am mai vazut retete in revista. Nu ca eu as fi trimis :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma bucur pentru vestile mai bune!Doamne ajuta-l pe Cristian,spun si eu,va pupam cu drag.Am mai trimis cateva la practic in bucatarie,dar cred ca nu s-au publicat.Am cateva pregatite,doar sa ma apuc de treaba.Toate cele bune!

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  4. dupa lungi plimbari pe la Bruxelles la rude, familia Tasinschi a revenit in tara. La tratament in Germania au stat foarte putin, 1-2 luni, ei au lipsit din bucuresti 6 luni. Este bine, dupa parerea mea sa stie si cei care au donat, cei care i-au ajutat sa stranga o suma imensa ce au facut cu banii. Si-au cumparat o casuta modesta si au schimbat masina din dacia logan intr-un renault fluence nou nout pentru ca transplantul de maduva al copilului nu a fost necesar si au ramas cu bani foarte multi. Interesati-va si vedeti daca am dreptate!!! Au cerut o suma imensa in postul Pastelui si au bagat copilul la inaintare. Stiau foarte bine ca nu va fi vorba de transplant dar au cerut 150 de mii de euro. Daca nu au avut nevoie de ei de ce nu i-au redirectionat catre alt caz? Dumnezeu nu doarme, urmarim cum evolueaza cazul ca a devenit foarte interesant!!

    RăspundețiȘtergere
  5. mare magarie, sa va fie rusine! ati promovat strangerea de fonduri imense pentru ca astia sa se plimbe si sa manance banii din donatii. faceti verificari ce bani s-au strans si cat au cheltuit sa vedeti ca au ramas cu bani grei, transplantul nu a mai avut loc pt ca nu a fost nevoie de el. Toaca banii fara sa se gandeasca ca Dumnezeu ii vede. Si asa Cristi este batut de soarta, la scoala mergea greu de tot, de aceea l-au retras. Noi astia care am donat ne simtim prostiti pe fata. Dumnezeu nu doarme!

    RăspundețiȘtergere
  6. Imi pare rau ca imi vorbiti asa,nu sunt obisnuita cu astfel de comentarii,eu am incercat sa dau o mana de ajutor pentru un suflet de copil si nu stiu alte detalii,nu il cunosc, nu stiu familia,ceea ce m-am dorit a fost sa ajut ,doar atat ... fiecare o sa raspunda in fata lui Dumnezeu pentru faptele sale!

    RăspundețiȘtergere
  7. Bianca Tasinschi a "uitat" sa mai puna pe facebook si chitantele cu care au platit, asa cum spusesera initial ca vor face. A "uitat" sa spuna si ce bani s-au strans din multe locuri (tv, conturi bancare in euro si lei, sms-uri taxate cu sume intre 2 si 10 euro/apel, facebook, bloguri, ziare, sume de bani stranse si la scoala). Important era sa se stranga suma cat mai repede ca trebuie efectuat transplantul cat mai urgent. Transplantul nu a mai avut loc ca nu a fost nevoie de asa ceva. Sa ne fie invatare de minte, de acum incolo suflam si-n iaurt. Si inca ceva foarte important, Bianca Tasinschi a "uitat" sa treaca si in declaratia de avere suma primita din donatii. Asa sunt ei, uita ce nu le convine. Una spuneau ca vor face si alta au facut, si-au desfiintat facebook-ul sa li se stearga urma. Eu nu mai donez in viata mea. Copilul a fost retras de la scoala dar este pe afara non stop. A fost retras sa para ca are probleme medicale dar lucrurile stau cu totul altfel. Va rog verificati, interesati-va si o sa vedeti ca avem dreptate!

    RăspundețiȘtergere
  8. Draga doamna/domn...eu nu am cum sa verific pentru ca nu ii cunosc,am scris acest articol pentru ca stiam ca cineva are nevoie de ajutor nu conta ca il stiu sau nu,doar ce am aflat din cele scrise pe blogul Mihaelei,atunci cand sti ca cineva are nevoie de ajutor si poate sta si in puterea ta sa ajuti,atunci nu stai sa te mai gandesti cine e... cand se intoarce doamna din vacanta am sa o rog sa ne spuna cate ceva.Sper ca v-am lamurit...hai sa ne bucuram ca am reusit sa-l ajutam cand a avut nevoie...de judecata se va ocupa CINE TREBUIE SI CAND TREBUIE.Stiu ca e greu sa auzi astfel de povesti,daca e adevarat,poate dintre cei care au donat si-au dat ultimii banuti pentru acea zi si nu e corect,dar toate au un final si o limita.Eu sper ca baiatul sa fie sanatos!

    RăspundețiȘtergere
  9. Imi pare extrem de rau sa citesc asa ceva! Ceea ce scrieti dvs este foarte trist, iar acuzatiile pe care le faceti sunt grave si dureroase. Nu sunt in masura sa va raspund la acestea, intrucat vorbiti despre lucruri de care eu nu am habar. Ceea ce stiu este ca acest copil si familia lui a suferit si inca sufera enorm. Este nedrept sa faceti acuzatii pe care nu le puteti dovedi, intr-un loc in care acestea nu au ce sa caute. Daca puteti sustine ceea ce afirmati, vorbiti direct cu familia pe care o blamati atat de rau si de dureros sau cu cine are competenta sa verifice ceea ce spuneti. Oamenii acestia au trecut printr-o reala tragedie, iar comentariile pe care le faceti ii indurereaza si mai mult. Legat de retragerea de la scoala si plimbarile din parc, chiar nu inteleg de ce un copil nu ar iesi afara.
    Apoi, nu mai inteleg de ce scrieti astfel de vorbe pe blogul lui Carmen. Ii scrieti sa verifice, dar asa cum v-a raspuns, nu are ce si cum verifica. Nimeni nu va interzice dvs sa faceti lucrul acesta, nu vad de ce ar face-o Carmen. Este incorect si nedrept sa vorbiti asa cu ea, nu ii cunoaste si tot ce a facut a fost sa ajute un COPIL aflat intr-o situatie disperata. Nu inteleg de ce i-ati spus ca a facut o "mare magarie, sa va fie rusine", imi pare jignitor si cred ca ar trebui sa va cereti scuze pentru asta. Ea este un om extraordinar, care a dorit sa ajute si sub nicio forma nu merita astfel de cuvinte. Mi se pare ca v-a raspuns foarte frumos si as aprecia daca nu ati mai arunca jigniri aici. Asa cum v-a scris elegant si sugestiv, "de judecata se va ocupa CINE TREBUIE SI CAND TREBUIE". Si cred ca stiti cine face lucrurile acestea. In alta ordine de idei, puteti observa ca toata lumea care a scris, aici si in toate partile, are nume, prenume si nu identitate ascunsa. Sigur ca si dvs. aveti, asa ca ar fi corect sa o folositi, mai ales cand faceti astfel de afirmatii. Va multumim!
    Carmen, imi cer eu scuze pentru faptul ca au aparut la tine aceste comentarii, chiar nu inteleg de ce! Eu iti MULTUMESC inca o data pentru articolul acesta si imi pare tare rau pentru ce vad. Am vazut ca articolul a fost citit si la mine, dar nu a scris nimic. Chiar ma gandeam cine citeste acum articolul. Cristian este din ce in ce mai bine, recent au fost iarasi la control si raspunde bine la tratament. Doamne ajuta sa se termine definitiv. Pentru tine scriu, ca de la inceput s-a discutat despre transplant sau tratament. Medicii au decis varianta cea mai potrivita cazului, momentului si circumstantelor. Iti multumesc si imi cer eu scuze pentru ca a trebuit sa treci prin asa ceva!

    RăspundețiȘtergere
  10. Mihaela,cat de mult ma bucur pentru vestile pe care ni le-ai dat,ma bucur sa stiu ca baiatul este din ce in ce mai bine,asta este tot ce conteaza.Doamne ajuta!Nu trebuie sa-ti ceri scuze,poate persoana care a scris regreta cele spune,mi-a fost greu putin pentru ca nu sunt obisnuita cu "astfel de vorbe",dar mi-a trecut,tot ce conteaza este sanatatea micutului,in rest ...trece tot...ma bucur ca ai lamurit situatia.Sa auzim numai de bine si de acum numai vorbe frumoase!Pupici tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  11. Maica-sa se lauda la toata lumea ca fi-su e mason. Despre ce vorbim? Probabil ca si dna Carmen stie ceva ca doar e nasa lor, nu?

    RăspundețiȘtergere

Lasa-mi un gand sau o parere !
Iti doresc pace, iubire, bucurie si binecuvantare!