Daca v-au ramas cateva linguri de piure de cartofi de la masa de pranz, nu este nicio problema pentru ca il puteti refolosi si veti obtine cele mai gustoase chiftelute.Eu le-am facut de foarte multe ori pentru ca nu-mi place sa arunc mancarea.
Ingrediente:
-piure sau cartofi ramasi
-un ou
-pesmet
-usturoi
-branza
-sare,piper
Mod de preparare:
Amestecam toate ingredientele pana obtinem un aluat nici prea moale dar nici prea tare.Modelam chiftelele apoi le trecem prin pesmet, le prajim in ulei incins pe ambele parti si gata.Simplu,nu?
La noi piure-ul de cartofi...nu ajunge niciodata! :) 🏵 Totusi reteta e tentanta!
RăspundețiȘtergereAcest comentariu a fost eliminat de autor.
ȘtergereLa mine ramane mai mereu:).
RăspundețiȘtergereDin piure nu am facut niciodata, dar pare tenatnt si sunt convinsa ca sunt si gustoase. Eu fac din cartofi fierti in coaja.
RăspundețiȘtergereAm facut si eu din cartofi fierti.
ȘtergereUite ca invatai ceva nou: ai pus usturoi si branza.... eu nu puneam!
RăspundețiȘtergeresi eu fac din cartofi fierti in coaja, aia mici si amarati. Fac rar, ca incerc sa evit prajitul, ma gandesc sa le bag la cuptor
Data viitoare voi face si eu la cuptor!
Ștergere