luni, 5 iunie 2017

Chiftele din piure de cartofi



   Daca v-au ramas cateva linguri de piure de cartofi de la masa de pranz, nu este nicio problema pentru ca il puteti refolosi si veti obtine cele mai gustoase chiftelute.Eu le-am facut de foarte multe ori  pentru ca nu-mi place sa arunc mancarea.
   Ingrediente:
             -piure sau cartofi ramasi
             -un ou
            -pesmet
            -usturoi
            -branza
            -sare,piper

Mod de preparare:
     Amestecam toate ingredientele pana obtinem un aluat nici prea moale dar nici prea tare.Modelam chiftelele apoi le trecem prin pesmet, le prajim in ulei incins pe ambele parti si gata.Simplu,nu?
                                 

7 comentarii:

  1. La noi piure-ul de cartofi...nu ajunge niciodata! :) 🏵 Totusi reteta e tentanta!

    RăspundețiȘtergere
  2. Din piure nu am facut niciodata, dar pare tenatnt si sunt convinsa ca sunt si gustoase. Eu fac din cartofi fierti in coaja.

    RăspundețiȘtergere
  3. Uite ca invatai ceva nou: ai pus usturoi si branza.... eu nu puneam!
    si eu fac din cartofi fierti in coaja, aia mici si amarati. Fac rar, ca incerc sa evit prajitul, ma gandesc sa le bag la cuptor

    RăspundețiȘtergere

Lasa-mi un gand sau o parere !
Iti doresc pace, iubire, bucurie si binecuvantare!