sâmbătă, 6 august 2016

Organizarea din dulapuri

          
      Sunt sigura ca orice idee legata de organizare este utila,stiu si eu din proprie experienta,de aceea nu voi tine secrete ideile pe care le-am adoptat eu.Am reusit sa organizez unele lucrusoare asa cum imi place mie.
          Cu ajutorul sertarelor si a cutiilor pot pastra dulapurile ordonate .Acesti sistem de depozitare ma ajuta sa tin lucrurile in ordine astfel pot sa gasesc cu usurinta orice caut.Cu aceasta disciplina,evit momentele neplacute in care nu gasesc nimic la locul sau.Mi-am dat seama ca organizandu-mi casa asa cum trebuie ,asezand obiectele la locuri potrivite,am schimbat complet astectul   unelor zone si implicit aspectul locuintei.




        Lucrez si la organizarea hainelor pe care le  purtam zilnic, cand sunt gata ,va arat si voua.Spor in tot ce faceti!

9 comentarii:

  1. Foarte frumos ţi le-ai aranjat ! Eu am aşa un sertar cu aţe de cusut şi nasturi şi doua sertare gata compartimentate din fabricaţie unde ţin produse destinate sănătăţii !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc,ma descurc mult mai repede cand le am toate frumos aranjate.

      Ștergere
  2. Răspunsuri
    1. Sa stii ca nu e,daca ai aranjat o data asa,vei avea grija sa mentii totul ordonat.Incearca!

      Ștergere
  3. Am o cutie pentru curele, mai demult aveam si esarfele si fularele in cutii, dar acum le-am pus in dulap, impaturite frumos.
    Chiar buna idee cum le-ai pus, cand deschizi cutia/sertarul, le vezi pe toate si gasesti mai repede ceea ce cauti. Dar nu e greu apoi sa pui ceva inauntru?
    O zi frumoasa, Carmen!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu mi-e greu deloc,pentru ca orice lucru isi are locul sau, dupa folosire se pune la loc,simplu. Pentru esarfe poate voi gasi un alt loc ,sa vedem ,mai studiez.O zi frumoasa si tie!

      Ștergere

Lasa-mi un gand sau o parere !
Iti doresc pace, iubire, bucurie si binecuvantare!