luni, 4 iulie 2016

Produsele mele de curatenie

                         
           De foarte mult timp am vrut sa va povestesc despre produsele de curatenie pe care le folosesc de 3-4 ani.Le-am descoperit prin intermediul unei prietene care m-a contactat si mi-a propus sa devin reprezentant la firma lor , mi s-a parut o idee grozava, mai ales ca eram in cautarea "a ceva minunat"care sa ma multumesca mai ales  la curatatul parchetului.Atunci am acceptat si tare bine am facut,pentru ca am descoperit niste produse cu care obtin performanta in curatenie si mai ales ca nu ma afecteaza deloc pentru ca in compozitia lor sunt ingrediente active din natura.
          Am fost reprezentanta putin timp pentru ca nu aveam comenzi foarte des,iar eu  personal nu trebuia sa fac  cumparaturi in  fiecare luna pentru ca  sunt foarte concentrate si tin destul de mult.Acum nu mai lucrez la ei,dar tot  acestea le folosesc.Mai cumpar produse si din comert de la noi:Ajax,Pronto,Cif,dar baza sunt cele  de la Amway,
        Ma bucur ca am ales Amway,acum pot sa spun ca am si o locuinta sanatoasa,
      Ce mai tura vura,cred ca sunteti curiosi sa aflati cate ceva despre ele,deci sa purcedem la treaba:
     
   Acesta este un detergent universal cu care  spal parchetul ,gresia,curat mobila,canapeaua.
Este concentrat ,iar atunci cand fac curatenie, pun apa calda cam 1 l sau 2 si 2-3 picaturi de produs,cu aceeasi apa reusesc sa curat tot ce am scris mai sus.Sunt foarte multumita de el ,nu imi lipseste  niciodata.Daca ramaneam fara alti detergenti pentru baie sau bucatarie ,acesta este un foarte bun inlocuitor,o cunostinta a spalat si haine cu el si mi-a spus ca s-a descurcat de minune si aici.



Cu acest detergent veti obtine o baie curata,stralucitoare si frumos mirositoare.Excelent pentru cada,chiuveta,orice suprafata,cu doar cateva picaturi puteti spala toata baia.
Dizolva murdaria si depunerile si se foloseste dupa dus ,se pulverizrasa suprafata
  si se lasa sa se usuce fara a clati.Eu l-am folosit si la igienizarea toaletei,a chiuvetei fara probleme,
Acesta este ajutorul meu de nadejde in curatarea cuptorului,orice grasime n-are sanse sa reziste in fata lui.Este singura solutie la care se folosesc manusi si pensula.Eu nu am crezut in puterea lui,dar m-am convins dupa prima folosire atunci cand cuptorul meu pur si simplu s-a transformat.Dupa utilizarea acestui produs am limpezit cuptorul cu mai multe ape in care am pus si otet,asta ca sa indepartez orice urma de detergent.

Sampon pentru curatarea in profunzime a covoarelor,tapiteriei.Excelent si asta.
Pentru ca dizolva grasimea si depunerile din bucatarie il folsesc cu drag,in urma lui am obtinut blaturi si suprafete curate.


Toalete curate,stralucitoare si baie frumos mirositoare ....

Eu sunt foarte multumita de ele, pe mine m-au convins si chiar daca nu mai lucrez la Amway si platesc tot produsul care costa destul de mult,eu zic ca se merita pentru ca nu le iau lunar ,
de exemplu un detergent universal care costa 39,49    ma tine si 6 luni ,tinand cont de faptul ca  il folosesc zilnic sau la 2 zile eu zic ca-si merita banii.
Ati auzi de aceste produse?Ce parere aveti de ele?

13 comentarii:

  1. Am folosit si eu produsele Amway, mai am din unele inca, dar o colega m-a facut sa cumpar de la Stanhome si mie imi plac mai mult;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu am auzit de Stanhome,dar o sa caut pe net.Sunt tot asa ,naturale?

      Ștergere
  2. Am auzit de ele acum muuuulti ani. Am avut un sapun cu glicerina care a fost perfect. Au ramas la fel de bune? Online le pot comanda?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Toate produsele pe care le-am folosit de la ei,m-au multumit ,am folosit mai des produse de curatenie.Eu nu comand direct online,dar o rog pe pritena mea sa-mi comande,asa ca nu iti pot da un raspuns.

      Ștergere
  3. cat ma bucur ca ai prezentat produsele. am tot auzit de ele. si chiar eram curioasa, daca intr-adevar scot petele de rugina?!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu pete de rugina nu m-am intalnit,dar produsul asta cred ca te poate ajuta:http://www.amway.ro/product/112160,produs-pentru-curatsat-obiecte-din-metal-l-o-c-amway-home#.V3p199KLTcs.

      Ștergere
  4. Am si eu detergentul universal, e super si are un parfum discret. Mai am un spray de la ei pentru pete. Sunt scumpre, dar sunt bune si spornice!

    RăspundețiȘtergere
  5. Ma bucur ca impartasesti aceleasi pareri ca si mine ,spray-ul nu l-am incercat ,in schimb am avut comenzi multe si laude pe masura.

    RăspundețiȘtergere
  6. Daca iti plac,te aprovizionezi cand mergi in Ro.Si eu trebuie sa fac o comand aserioasa,sunt cam pe terminate produsele mele.

    RăspundețiȘtergere
  7. Am auzit de Amway, dar n-am folosit. Am avut doar trei sapunele cu glicerina, primite de la mama acum vreo 13-14 ani. Pe unul din ele l-am pastrat, il am si acum, sta intre lenjeriile de pat curate si impaturite, am facut si eu cum fac bunicile :), si le parfumeaza (inca are acel miros placut care m-a facut sa vreau sa-l pastrez).
    O sa ma uit pe situl Amway sa vad ce produse sunt.
    As vrea sa inlocuiesc Cif-ul care este foarte bun (am un flacon la bucatarie penrtu aragazul de inox si unul la baie - spal cada si chiuveta sambata, dupa curatenia saptamanala), insa este cam chimic.
    In rest ma descurc cum pot, din motive de rinita alergica.
    Spirt (pentru sters gresia din baie si colac wc), un detergent bio de la Carrefour pentru spalat wc (cred ca Frosch se numeste, nu stiu cat de bio este, dar nu se simte miros chimic, puternic).
    Daca spal chiuveta de la baie zilnic folosesc si sapun lichid de maini pentru ca nu apuca sa se faca depuneri rezistente; merge foarte bine si pasta de dinti pentru curatat chiuvesta, chiar ii da un luciu. Parchetul vechi care e in stare foarte buna il sterg doar cu apa (uneori pun si un capacel de Pronto, dar rar) si-l frec apoi cu o bucata mare de vata umeda, stoarsa si data prin ulei de cocos. Covoarele doar le aspir bine si le spal anual. Pentru vase am un detergent Nufarul, de la Farmec - e biodegradabil si e minunat pentru pielea sensibila - a mea era praf cu Axion, Fairy etc; nu degreseaza din prima vasele foarte murdare de grasime, dar din a doua, da :). Pentru geamuri am tot de la Farmec (tot Nufarul se numeste si e tot biodegradabil). Chiuveta de la bucatarie o curat de depunerile de calcar cu lamaie. Mobila o sterg doar cu o carpa umezita.
    Si cam asa ...
    O sa caut ceva pe situl Amway pentru a putea renunta la Cif, neaparat.
    Deja am vazut la tine ce as putea folosi pentru cada si chiuveta la curatenia saptamanala, mai imi trebuie ceva pentru aragaz, duş.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentru dus gasesti la mine ,vezi putin mai sus,iar pentru chiuveta :https://www.amway.ro/product/110486,detergent-delicat-l-o-c#.V4kI_9KLTcs,l-am avut si pe asta si imi place cum spala.

      Ștergere
  8. Fara Dish Drops nu pot trai :)) si fara samponul satinique volum. Pentru curatat prin casa, am un LOC si un ZOOM pe care le folosesc de multi ani.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)Hmm,vezi ,cand incepi sa le folosesti nu mai poti fara ele,eu asa nu pot fara detergentul universal,imi place si mie Dish Drops,dar daca se termina nu e o tragedie,in schimb daca vad ca am mai putin de jumatate din detergentul universal,fac comanda:).

      Ștergere

Lasa-mi un gand sau o parere !
Iti doresc pace, iubire, bucurie si binecuvantare!