duminică, 10 iulie 2016

Cum mi-am organizat sertarul cu "de toate"?



     

     

          Va tot povesteam ca sunt "o fana" convinsa a cutiilor si cutiutelor,le-am tot strans in speranta ca intr-o zi le voi putea folosi la ceva.Si pentru ca sunt in plin proces de organizare ,le-am gasit utilizare.
            Unde?
            In sertarul din birou.
           
            Cum?
           Lipite unele de altele cu pistol de lipit cu silicon.
          
            Pentru ce?

       Pentru diferite maruntisuri pe care le folosesc atunci cand ma apuca cheful de "creatie".Daca la inceput toate acestea erau intr-o cutie mare si atunci cand trebuia sa iau ceva  rasturnam cutia sau
cautam pana ma plictiseam ,acum pot lua absolut orice si cu ochii inchisi.Acum fiecare lucrusor are locul lui,sertarul este ordonat ,iar eu nu pierd vremea cautand.Mi-am dat seama ca organizarea joaca un rol important in viata noastra.
         Ce parere aveti?

2 comentarii:

  1. arata foarte bine.Asa am compartimentat si eu niste sertare.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma simt ca o fetita acum :)) M-as juca cu toate alea :D Mi-as dori sa am mai mult timp liber (si rabdare) ca sa fac mai multe manualitati.
    Cat despre organizarea acestor maruntisuri, deocamdata nu am multe asa ca nu le am pe toate la un loc, dar stiu pe unde sa le gasesc. Cariocile le am intr-un bol mare, la vedere. Am cateva sertare pentru tot felul de chestii si incerc sa le tin cat de cat ordonate. Cel mai greu pentru mine e sa le asociez.
    Ai facut schimbari la blog :) Arata bine! Te pup cu drag!

    RăspundețiȘtergere

Lasa-mi un gand sau o parere !
Iti doresc pace, iubire, bucurie si binecuvantare!