sâmbătă, 1 iulie 2017

La noi a fost furtuna    Sunt tot pe aici, doar ca nu am avut timp sa intru am fost ocupati cu munca de la stupina,dar despre asta am sa va povestesc alta data, acum va arat ce s-a intamplat in gradina noastra.
    Joi dupa masa s-a pornit o ploaie strasnica, a fost furtuna in toata regula, astfel incat ciresul din fata casei a fost inclinat rau de tot ... eu eram pe terasa atunci pentru ca am vrut sa inchid copertina sa nu o strice vantul si am vazut cum se inclina ciresul fiind smuls din radacina ...am avut noroc ca am observat in timp util si am actionat cu un taf care a tras ciresul in asa fel incat sa nu provoace pagube materiale.Ne-a fost teama sa nu cada pe casa...ciresul s-a dus, dar la cadere si-a tras si marul din fata casei...nu avem ce sa facem....ne bucuram ca nu a fost mai rau.Cert e ca nu am mai vazut in viata mea asa ceva pe aici, am vazut doar la televizor.
    Nu doar noua ni s-a intamplat asta, unii au patit la fel ca noi, altii au ramas fara parbriz, altora le-au cazut cateva bucati de tabla...
     Va las si cateva fotografii:
   
Dupa"aventura" asta, am vut de lucru o zi intreaga si o dupa masa,e clar ca nu te poti pune cu natura.
Pe curand!

2 comentarii:

Lasa-mi un gand sau o parere !
Iti doresc pace, iubire, bucurie si binecuvantare!