joi, 22 iunie 2017

Economisesc urmarind reducerile




      Nu sunt o fana a cumparaturilor online, pentru mine personal  nu comand  haine pentru ca imi place sa le  probez  inainte de a le cumpara, dar pentru fetita si pentru sot cumpar si de pe net.
    De obicei daca gasesc un magazin online care imi place il urmaresc  ca sa prind  si reducerile.Am reusit saptamana trecuta sa iau niste haine la super pret, asa am facut economie de 250 de ron, au fost reduceri foarte mari la fashiondays, am  gasit cateva tricouri si la 15 ron, trebuie doar sa fii foarte rapid atunci cand comanzi pentru ca dispar rapid si din cosul de cumparaturi.Pana acum toate hainele pe care le-am comandat mi-au placut , au fost de calitate, ce nu recomand sunt cele  negre pentru ca se decoloreaza.
               
    Pentru fetita am luat doar de la h&m, au reduceri de obicei, chiar am prins niste hainute de vara la preturi bune.
   Pe alte site-ri nu  comand, daca nu cunosc produsele nu risc...
   Voi de unde va faceti cumparaturile?
   Ce magazine online va plac?

6 comentarii:

  1. Eu cumpar produse de pe bebetei si carti de pe librarie.net.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Carti cumpar si eu numai online,am uitat de ele.Eu mai iau si de pe elefant si de pe librarie online,aici transportul e foarte ok.

      Ștergere
  2. Eu aproape numai de pela net comand, ay preturi infinit mai bune ca in magazine: fashiondays, fashionup, zoot ( de ex in aprilie mi luat ochelari de soare din magazinul de ochelari redusi cu 260. Pe fashionup erau 99. Mi am mai luat o pereche, tot polaroid, n am vaz diferente la calitate. Pentru sport woomie sport direct, aia au niste preturi fff bune. Pentru cosmetice aoro_doar la loccitane ce le mai vizitez magazinul fizic:)). Pentru casa vivre_nu s cele mai ieftine, dar orice am cumparat de la ei se compprta minunat. Nu mai zic de librariile online:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc pentru recomandari, o sa studiez si eu site-urile.De la vivre am luat si eu pentru casa si stiu ca-s de calitate, am luat si de aici atunci cand au avut reduceri.Da librariile online...nu mai intru deocamdata:),am un teanc de carti de citit,am zis ca dupa ce le citesc mai iau altele.

      Ștergere
  3. nu cumpăr pe net... dar îmi place să urmăresc, din când în când, ce apare nou...

    RăspundețiȘtergere
  4. Sunt mai sigure produsele pe care le vezi, pipai ,dar cu tehnologia asta si atatea magazine online, tentatia e mare.

    RăspundețiȘtergere

Lasa-mi un gand sau o parere !
Iti doresc pace, iubire, bucurie si binecuvantare!