vineri, 10 iulie 2015

O altfel de vesta....



        
   Cand lumea face plaja, croseteaza hainute lejere de vara eu am lucrat la o vesta pentru timp mai racoros.Va tot spuneam in jurnale  si aici desprea ea...dupa atatea luni de munca in sfarsit am terminat-o.

    De ce zic ca e altfel de vesta?Pentru ca initial imi doream  o bluza\ sveter, dar pe masura ce inaintam mi-am dat seama ca nu o sa imi ajunga fir pentru bluza, iar  pentru ca aveam deja partea din fata gata mi-am zis ca nu are rost sa o desfac, am sa o transform in vesta.Marea mea dilema era cum sa fac ca la margini sa nu mi se infasoare lucratura ci sa stea frumos.
   Dar hai sa va spun cum am realizat-o asa pas cu pas ca sa intelegeti si voi:
   Am pus pe andrea 100 de ochiuri si am tricotat cateva randuri doua pe fata doua pe dos apoi pana aproape de final am tot tricotat un rand pe fata si unul pe dos.
 
Ultimele trei randuri le-am crosetat, asta pentru ca lucratura sa nu se rasuceasca.
           
   Dupa ce am tricotat fata si spatele,  pentru marginile fiecarei parti se cam rulau, am crosetat pe fiecare parte  cateva randuri(5).
             

 Ceea ce a iesit imi place si ma bucur ca am avut ideea asta, pana la urma a iesit o piesa purtabila.Cred ca  orice vesta adauga o nota de originalitate unei tinute casual, eu zic ca merge foarte bine cu o helanca sau cu o camasa.
                                  Voi ce parere aveti?

6 comentarii:

  1. F faina ti-a iesit ! Imi place mult culoarea, merge la orice e si eleganta, f chic .. s-o porti sanatoasa ! Ai maini de aur te pricepi la orice, ai si gusturi bune .. o imaginatie f bogata .. te pup draga mea ! Bafta incontinuare in toate, mergi tot inainte ! Like Like Like !!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc mult de tot!Bafta si tie in toate ...esti si tu o fata foarte priceputa la toate.Pupici

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc!Inca nu am purtat-o,dar urmeaza.

    RăspundețiȘtergere
  4. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  5. A trebuit sa inventez o broderie ca sa nu se rasuceasca partile laterale.Multumesc pentru apreciere!

    RăspundețiȘtergere

Lasa-mi un gand sau o parere !
Iti doresc pace, iubire, bucurie si binecuvantare!