duminică, 5 martie 2017

Ulei de argan-pareri dupa folosire


                               

    Despre beneficiile uleiului de argan  stiam de foarte multa vreme, am auzit parerea multor vedete din Romania care se declarau foarte multumite de el.Dupa ce am citit zeci de articole pe internet,
m-am hotarat sa-l comand   si sa-l incerc.Nu sunt fana cremelor de fata, imi cumparam cate una, apoi o uitam in baie si  oricum la ce am folosit pana acum nu m-a multumit pe deplin. .Cautam un produs care sa ma scape de petele de pe fata care mi-au aparut de la soare si de cateva "urme"de riduri.Daca tot am vazut ca pe fata mea au inceput sa-si faca timid aparitia niste dungulite, mi-am zis sa actionez ...si bine am facut !
    M-am indragostit de acest ulei inca de la prima folosire, am simtit  o piele hidratata, mi-am dat seama  chiar de la prima utilizare c-a mi se potriveste perfect,
     Am inceput sa-l folosesc foarte des, aproape in fiecare seara(uneori mai uit)....pot sa spun ca dupa 2 sau 3 luni de cand il am, petele mele s-au cam facut nevazute,iar ridurile nu au disparut de tot, dar s-au estompat,in plus pielea mea este mult mai fina,elastica si stralucitoare.
De obicei seara,inainte de culcare dupa ce ma spal bine pe fata doar cu apa, aplic cateva picaturi pe mana, apoi il intind pe toata fata, intra foarte bine in piele, nu lasa urme pe lenjerie...il las sa actioneze toata noaptea...doar dimineata ma mai spal pe fata....este de nota 10.Sunt sigura ca asta este un produs minune de care nu o sa ma despart niciodata.
        Ati folosit ulei de argan?Va place?   Ce alte produse aveti si va plac?

8 comentarii:

  1. Iti scriu dupa o lunga perioada de tacere...Ma bucur sa mai vorbim !
    Nu am folosit ulei de argan si e minunat ca e de mult folos;am sa-l incerc si eu,o perioada.Eu folosesc de ani buni Elmiplant,crema pentru ten sensibil,hidratanta;sunt destul de multumita de produsele firmei,dar minuni nu se mai intampla,de la o anumita varsta !
    Multumesc pentru "stiri",sanatate si o saptamana usoara !

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma bucur ca ai trecut pe la mine... imi place sa intalnesc oameni noi(eu nu tin minte sa mai fi vorbit ...poate imi aduci aminte).Am folosit si eu produse de la Elmiplant mai demult,acum imi place uleiul asta si nu ma despart de el,as vrea sa incerc si altfel de uleiuri.Multa sanatate si tie.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ulei de argan n-am folosit pana acum.
    Am folosit si folosesc:
    - miere - pentru curatarea tenului si hidratare, dar nu mai des de o data pe saptamana (si trebuie sa nu fii alergic la produse apicole). Se pune pe fata o lingurita de miere, se intinde cu exceptia conturului ochilor si apoi se lipesc/dezlipesc buricele degetelor de fata timp de 1 minut - asa se scot impuritatile din pori, apoi se clateste cu apa calduta, se tamponeaza fata fara sa se usuce complet, apoi se foloseste orice crema hidratanta);
    - ulei de cocos - pentru par, unghii si cuticule, le hidrateaza super bine; e si un demachiant foarte bun pentru ochi (pentru cine foloseste rimel - eu foarte rar) am o colega de serviciu foarte rumoasa si ea numai cu ulei de cocos indeparteaza rimelul (se da zilnic);
    - ulei de masline (pentru par, conturul ochilor cand mi se termina crema de ochi si nu mai am in casa).
    In rest nu folosesc multe produse. Ma spal zilnic pe fata, dimineata si seara, cu un gel de curatare de la Elmiplant pentru ten normal/mixt (face putina spuma si se clateste cu apa), apoi am un tonic tot de la Elmiplant (pe care-l folosesc rar, cand imi amintesc) si o crema de fata hidratanta pentru ten normal/mixt, tot de la ei :) Iar pentru conturul ochilor am incercat mai multe creme de ochi, acum am una de la Cosmetic plant, tot romaneasca (am constatat, in timp, ca mi se potrivesc produsele romanesti si le aleg pe cele care sunt ceva mai naturale; cele straine, laudate, din farmacii ori imi usuca sau irita fata, ori sunt prea pline de tot felul de chimicale)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc pentru sugestii,voi cauta si eu ulei de cocos sa vedem cum ne impacam.

      Ștergere
  4. Am folosit, este fain tare, eu il foloseam in timp ce faceam baie:), ma spalam pe fata, ma dadeam cusa ulei si la sfarsitul baii ma clateam cu apa calduta si mi tamponam fata cu un prosop. Eu mai folosesc de cateva ori pe an ulei de masline pus in apa calda si zahar brun cu care mi masez mainile. Din pacate in rest folosesc numai chimicale:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu ulei de masline mi-am facut masti pentru par,e execelent,dar imi voi pune si in cada,merci de pont:).Incerc pe cat posibil sa ma feresc de chimicale,uite de ex.de o gramada de timp am renuntat si la balsamul pentru haine,chiar daca imi place cum miros hainele,la cate am aflat...am zis stop.Te pup!

      Ștergere
  5. Multumesc pentru vizita,Luiza!Ce mai faci,nu ne mai dai vesti din micutul tau paradis?

    RăspundețiȘtergere
  6. Nici eu nu am folosit uleiuri, cu exceptia celui de masline. Am pielea de pe corp extrem de uscata si dupa multe creme de corp, am ramas la uleiul de masline ca mi-a facut cel mai bine. Il dau dupa dus, dar as mai incerca si alte uleiuri cu speranta ca intra mai usor in piele. Deci il voi incerca si pe cel de argan. Pentru fata folosesc o crema pe care mi-o face o prietena, am scris si pe blog despre ea.

    RăspundețiȘtergere

Lasa-mi un gand sau o parere !
Iti doresc pace, iubire, bucurie si binecuvantare!