miercuri, 29 martie 2017

O zi din viata mea...aceea cu multe treburi


   
    Da, stau la tara, am si  un loc de munca si pe langa asta o multime de treburi...

   E dimineata...trrrrrrrrr!...suna telefonul...ah,  mai 5 minute zic!De ce nu m-am culcat aseara mai devreme?nu-i bai dupa ce vin de la munca o sa atipesc cateva minute,  dar deseara clar ca ma pun in pat deodata cu gainile sa ma odihnesc bine )...hai, hai trezirea, altfel nu le poti face pe toate la timp!In sfarsit ma ridic din pat , fac toaleta de dimineata si dau o fuga in bucatarie sa pregatesc micul dejun...masa gata...chem familionul...dupa micul dejun iau pe mine o bluza , o pereche de blugi, geaca si poseta si am plecat...(5 minute fac de acasa pana la locul de munca)...Odata ce am ajuns la cei mici nu am voie sa fiu obosita,suparata...orele trec...invatam...ne jucam,cantam,dansam..obosim...  dupa program fug rapid acasa ca sa apuc sa-i pregatesc macar pachetelul  celei mici(pranzul ii este servit de mama)...in sfarsit imi trag putin sufletul...beau un cappucino...o voce imi spune:gata pauza...fugi la animale(iepurasii,capra,gainile si toate vietatile trebuie hranite)...dau o raita prin ocol,hranesc multimea de animale si din nou in casa... bucatareala ....petrec cateva ore la bucatarie ..gatesc, streg, curat pun la loc... si am zis ca o sa atipesc azi putin, numai putin....n-am timp! ....pffff,dar ce praf e in casa>!Hai sa dau cu aspiratorul, sa dau putin cu mopul?!E deja ora 5 ? Cand a trecut oare?Pitica e acasa...pune, masa ,strange masa ...animalele ...fuga ,fuguta rezolva treaba!...e frig in casa...aprind focul...aduc lemne...bun...am rezolat-o si pe asta....imi trag sufletul...e tarziu deja....DAR TEMELE ?!...n-am timp de pauza...facem teme, invatam, incercam sa mai muncim si ceva in plus...mda...e seara ...ajunge si tati acasa...pune masa,strange masa, spala vase....tati inchide animalele ...si  am uitat ca mai am de aranjat cateva haine...impaturat, pus la loc ...si uite asa se face ora 10... pregatim hainele pentru scoala....si nu am avut timp sa crosetez,nu am avut timp sa citesc?!dar lasa ca si maine e o zi...la fel ca asta:)!.acelasi program....aceleasi treburi...si totusi daca ma organizez mai bine  poate apuc sa le fac pe toate....incerc macar ...si daca nu e totul perfect nu e problema... Nu?Ce ziceti voi?Important e cand esti sanatos, cand esti bine cu tine...restul...
   Oricum e primavara si mai este munca in plus....dar cata bucurie iti aduce  munca in aer liber....
   Sa nu credeti ca ma plang,am vrut doar asa sa-mi astern pe hartie programul unei zile incarcate cand sunt singura acasa pentru ca atunci cand sotul vine mai devreme se ocupa el de animale,foc si tot ce mai e nevoie.
                                           
                                       O saptamana usoara va doresc!


6 comentarii:

  1. Doamne, câtă putere trebuie să ai... Te compătimesc și te invidiez în același timp! ☺
    Să fiți sănătoși, să le puteți face pe toate!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ești o hărnicuță! Și ai dreptate, nu trebuie să fie totul perfect! Și poate trebuie să înveți să închizi din când în când ochii la ce nu e fix cum ai vrea să fie și să strecori în program și ore de odihnă, de relaxare, ca să nu ajungi cu bateria pe zero.
    Mult spor în toate îți doresc!

    RăspundețiȘtergere
  3. chiar este gospodăria unei ''albinuţe'' !
    eşti fericită că ai o familie minunată şi ai pentru cine alerga peste tot !
    cu drag, îţi doresc spor în tot ce doreşti să realizezi !
    pupic !
    weekend minunat, vă doresc şi multă sănătate!

    RăspundețiȘtergere
  4. Muulte treburi! Chiar înțeleg sentimentul! Este de apreciat că nu te plângi. Mare lucru să te poți bucura chiar și când nu ai pauze... Sănătate și bucurie!

    RăspundețiȘtergere
  5. Multe,dar le facem incet,incet pe toate.Multa sanatate si bucurie si voua!

    RăspundețiȘtergere

Lasa-mi un gand sau o parere !
Iti doresc pace, iubire, bucurie si binecuvantare!