duminică, 1 octombrie 2017

Prietena mea draga, Toamna



     E dimineață !M-am trezit  devreme ca sa admir rasaritul, imi place sa privesc razele soarelui care se arata timid printre frunzele colorate.Cafeaua sorbita pe terasa, intr-o  atmosfera tomnatica de basm este pentru mine oaza de liniste, ma umple cu energie pentru o zi intreaga.N-ai cum  sa   nu radiezi de fericire si buna dispozitie cand vezi si simti  atata frumusete in jur, atatea forme, culori si mirosuri care se impletesc.O, ce bucurie! Ce emotie puternica! Cata energie ! Ce momente magice!
     M-a scos din starea mea, telefonul, care se incapatana sa  tot sune. Nu stiam cine insista, cine e asa matinal.La capatul firului....surpriza!aud o voce blanda, care m-a intampinat cu un: Buna, draga mea, m-am intors in tara si vreau sa ne vedem!Nu va puteti imagina bucuria pe care am simtit-o cand am auzit-o, era prietena mea  draga din copilarie, Toamna... cea cu care am impartit bune si rele, cea cu care am crescut.  Nu ne-am mai vazut de cativa ani buni, dar acum e hotarata sa ramana aici, sa-si caute un job.Terminase acum multi ani Facultatea de  Litere, dar nu a profesat pentru ca a luat-o pe  drumul strainatatii. Vrea sa o ia in tara de la zero si m-a rugat printre altele  sa o ajut sa-si refaca  garderoba. De cand e plecata nu a mai pus pret  pe vestimentatie, garderoba ei este plictisoare si saraca din cate am aflat.Stia  ca am gusturi bune in materie de haine si sunt mereu in pas cu moda, sunt omul care o poate scoate din incurcatura.
    M-am bucurat ca mi-a cerut asta!I-am spus ca de cand nu ne-am mai vazut eu am mai evoluat putin in aceasta directie si am facut  un curs  de "Stilism-Consiliere Vestimentara".
   Am invitat-o la mine, a acceptat fara sa ezite, stia ca sunt omul ei de baza dintotdeauna.Revederea a fost emotionanta, iar dupa multe povesti ne-am hotarat sa ne ocupam de imaginea ei in ceea ce priveste tinuta vestimentara.
     I-am sugerat sa studiem putin answear.ro, un site cu ajutorul caruia isi va imbogati  dressingul.Am asigurat-o ca acest magazin pe care eu il ador, cuprinde peste 300 de de branduri internationale de top si toate produsele sunt de inalta calitate, iar pentru a avea parte de reducere, am inscris-o in clubul Answear.
                                   
                                  
     Pentru inceput din multitudinea de paltoane, am ales unul care sa fie comod, usor de purtat potrivit siluetei si cu un cordon care ii evidentiaza talia, dar nu in ultimul rand un palton  in tendinte.Aceasta piesa vestimentara este potrivita zilelor racoroase de toamna, dar cu siguranta nu trebuie sa lipseasca din garderoba femeilor  care se respecta.
                                       
                                                   
         Un gri clasic poate fi accesorizat cu foarte mare usurinta cu o esarfa la moda .
                                                   

        Multumita de alegera facuta, prietena mea draga,Toamna isi dorea si niste ghete, care sunt ideale pentru temperaturi scazute, dar se potrivesc si cu paltonul.Si-a dorit  unele cu talpa joasa, mai practice.Pentru ca inca nu stie ce job va avea, vroia ceva mai lejer, imblanit si neaparat din piele, astfel ca am ales incaltamintea perfecta.
 

                                                 
       O bluza din tricot neted cu decolteu tip barca cu linia umerilor lasata si o pereche de jeansi super sinny  alcatuiesc un outfit  cu care se va face remarcata.                                                                  
                                            
                                            
      S-a bucurat mult pentru alegerile facute, de aceea vroia si o   o surpiza pentru sotul ei, astfel ca, niste ghete pentru barbati, confortabile,  din colectia Big Star ni s-au parut potrivite.                  
                                            
      Geaca din colectia Blend, captusita si cu buzunare oblic, ii va tine de cald  o vreme buna, dar va fi si in pas cu moda, pentru ca se poarta si albastrul in aceasta toamna.                                       
                                            

  Daca mama si-a reinnoit garderoba, iar tati are ghete noi si geaca in tendinte, frumos este sa cumparam ceva si pentru fetita, cu siguranta vom primi un pupic pe obrajor pentru ghetutele pe care le-am cumparat.                                                                                                                                      
                                              
     Ce sa va ma spun, prietena mea draga, a plecat multumita, urmand ca in zilele urmatoare sa ne mai  intalnim pentru o sesiune shopping, dar si pentru cateva ore de rasfat la  un salon de  infrumusetare, asta pentru ca schimbarea sa fie completa.A fost o intalnire frumoasa, creativa, cu o mare incarcatura  emotionala.                                                                                                             
    M-am bucurat  de revedere dar si de faptul ca mi-am pus in practica cunostintele dobandite si talentul!                                                                                                                                                
                                                  Multumesc, Answear.ro pentru ajutor!
                                                        
                                                        Abia astept sa ne mai vedem!
     Intr-o alta ordine de idei, sper ca m-am descurcat la prima prima proba,de la Super Blog 2017.

4 comentarii:

  1. super ! mi-a plăcut întâlnirea ta cu prietena, Toamna !
    mult succes în continuare pe Super.Blog !!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Asta fac prietenele... Te inspira! Ai scris frumos! Succes!

    RăspundețiȘtergere
  3. Tocmai mi-am amintit ca n-am mai mers cu o prietena buna la un salon de infrumusetare ori la o sesiune de un shopping...de un secol. :)

    RăspundețiȘtergere

Lasa-mi un gand sau o parere !
Iti doresc pace, iubire, bucurie si binecuvantare!