vineri, 9 decembrie 2016

O idee utila .... Cum sa aranjezi cearceafurile cu elastic?



Eu de cand am descoperit ideea asta,cearceafurile cu elastic le aranjez in acest mod,recunosc ca acum dulapul cu lenjerii arata mult mai bine.






7 comentarii:

  1. Eu n-am cearceafuri cu elastic dar nu-mi strica sa stiu cum se impaturesc !
    Multumesc de informatie !

    RăspundețiȘtergere
  2. Am observat si eu ca desi unele idei par puerile, ca doar vorba aia, toata lumea stie cum sa impatureasca un cearsaf sau o pereche de ciorapi, ele au o functionalitate a lor, ca sunt multe moduri de impaturire si nu toate bune pentru spatiul noastru, din ce in ce mai aglomerat. Si eu am furat unele idei de impaturire de pe net si dulapurile mele mi-au fosr recunoscatoare :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai dreptate.Am gasit multe idei bune pe care le-am aplicat,acum imi gasesc cu usurinta ceea ce caut,ia interiorul dulapurilor arata intr-un mare fel.

      Ștergere
  3. eu le fac gogoasa. Adicalea le rulez si apoi un colt acoper sa stea carnatul strans, ca o gogoasa de matase. Rapid dar nu asa de frumos. Dar le vad din fata dulapului si le aleg dupa culoare. O sa incerc sa le fac si eu asa frumos ca in film, ca ale mele nu sunt deloc estetice.
    O mare victorie pt mine a fost sa decid sa am 2 randuri de cerceafuri pt fiecare pat. Adicalea am in casa: 2 randuri pt patul mare, 2 randuri pt patul copilului, 1 rand pt musafiri (canapea). Cumpar alt rand cand pleaca unul din casa.

    Merci de idee!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fiecare face cum ii place,important este sa fie bine ...asa cum ne dorim.Eu tot 2 randuri am, mi se pare mai practic.Cu placere!

      Ștergere
  4. Eu am numai cearsafuri cu elastic si asa le impaturesc. Imi aduc aminte ca prin 2009 am facut si eu un clip similar si l-am pus pe blog. Ma intreb daca oi mai avea articolul :)

    RăspundețiȘtergere

Lasa-mi un gand sau o parere !
Iti doresc pace, iubire, bucurie si binecuvantare!