marți, 11 august 2015

O gustare rapida si foarte gustoasa


    Ati venit de la serviciu si nu aveti nimic preparat,iata ce puteti pregati in cel mai scurt timp posibil:





 Bagheta  rapida 

Ingrediente 
o bagheta de 300 de grame 
200 g cascaval
200-300 g sunca sau salam 
8-10 fire de ceapa
2 oua 

Mod de preparare 

Se taie sunca cubulete,ceapa bucatele mici,se adauga cascavalul ras si se amesteca toate intr-un bol.Se bat ouale si se adauga peste aceasta umplutura si se amesteca bine.
Se ia bagheta si se taie in bucatele mai mici,fiecare bucatica se va taia in partea superioara si se scobeste cu o lingura pana se ia tot miezul,dar fara sa fie rupta coaja.Baghetele astfel taiate si scobite se aseaza intr-o tava apoi se umplu cu compozitia obtinuta.
Se pun in cuptor pentru 10-15 minute la 180 de grade.
  Pofta buna!

12 comentarii:

  1. Arata foarte bine! Chiar e o ideea buna!
    Voua nu va doresc pofta, sunt sigura ca au disparut rapid baghetele.

    RăspundețiȘtergere
  2. Da,sincer cand le fac nu prea au timp sa se raceasca.O saptamana minunata sa ai !

    RăspundețiȘtergere
  3. Retetele acestea rapide sunt intotdeauna binevenite. Trebuie neaparat sa o incerc si eu, multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  4. Da,mai ales cand suntem pe fuga si vrem sa si mancam ceva rapid,gustos si satios.O saptamana frumoasa si multumesc pentru vizita!

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc pentru reteta ! Te imbratisez cu dor !

    RăspundețiȘtergere
  6. Bună! Te-am nominalizat pentru leapșa ”Liebster Award”:

    http://insemnarile-unei-femei.blogspot.ro/2015/09/provocarea-liebster-award.html

    M-aș bucura să citesc răspunsurile tale. :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Multumesc si eu pentru vizita,Gabriela!Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  8. Ma bucur ca m-ai nominalizat pentru leapsa ,voi raspunde in curand.Pupici.

    RăspundețiȘtergere
  9. Am făcut ceva similar, dar cu franzelă taiata până la coaja de jos. Are gust de pizza.

    RăspundețiȘtergere
  10. Totusi cum faci sa nu iti rupi dintii in coaja?! O ungi cu ceva...unt sau ulei de masline?!

    RăspundețiȘtergere
  11. La mine nu a iesit tare,si nu am uns cu nimic ,am facut exact cum scrie mai sus.Incearca sa nu lasi foarte mult la cuptor sau la grade foarte ridicate,alta explicatie nu am.Eu de cate ori am facut mi-a iesit super buna bagheta.Vad ca ai incercat cu franzela,incearca cu bagheta din aceea ambalata.

    RăspundețiȘtergere

Lasa-mi un gand sau o parere !
Iti doresc pace, iubire, bucurie si binecuvantare!