Ati venit de la serviciu si nu aveti nimic preparat,iata ce puteti pregati in cel mai scurt timp posibil:
Bagheta rapida
Ingrediente
o bagheta de 300 de grame
200 g cascaval
200-300 g sunca sau salam
8-10 fire de ceapa
2 oua
Mod de preparare
Se taie sunca cubulete,ceapa bucatele mici,se adauga cascavalul ras si se amesteca toate intr-un bol.Se bat ouale si se adauga peste aceasta umplutura si se amesteca bine.
Se ia bagheta si se taie in bucatele mai mici,fiecare bucatica se va taia in partea superioara si se scobeste cu o lingura pana se ia tot miezul,dar fara sa fie rupta coaja.Baghetele astfel taiate si scobite se aseaza intr-o tava apoi se umplu cu compozitia obtinuta.
Se pun in cuptor pentru 10-15 minute la 180 de grade.
Pofta buna!
Arata foarte bine! Chiar e o ideea buna!
RăspundețiȘtergereVoua nu va doresc pofta, sunt sigura ca au disparut rapid baghetele.
Da,sincer cand le fac nu prea au timp sa se raceasca.O saptamana minunata sa ai !
RăspundețiȘtergereRetetele acestea rapide sunt intotdeauna binevenite. Trebuie neaparat sa o incerc si eu, multumesc!
RăspundețiȘtergereDa,mai ales cand suntem pe fuga si vrem sa si mancam ceva rapid,gustos si satios.O saptamana frumoasa si multumesc pentru vizita!
RăspundețiȘtergereMultumesc pentru reteta ! Te imbratisez cu dor !
RăspundețiȘtergereBună! Te-am nominalizat pentru leapșa ”Liebster Award”:
RăspundețiȘtergerehttp://insemnarile-unei-femei.blogspot.ro/2015/09/provocarea-liebster-award.html
M-aș bucura să citesc răspunsurile tale. :)
Multumesc si eu pentru vizita,Gabriela!Te pup!
RăspundețiȘtergereMa bucur ca m-ai nominalizat pentru leapsa ,voi raspunde in curand.Pupici.
RăspundețiȘtergereAm făcut ceva similar, dar cu franzelă taiata până la coaja de jos. Are gust de pizza.
RăspundețiȘtergereTotusi cum faci sa nu iti rupi dintii in coaja?! O ungi cu ceva...unt sau ulei de masline?!
RăspundețiȘtergereLa mine nu a iesit tare,si nu am uns cu nimic ,am facut exact cum scrie mai sus.Incearca sa nu lasi foarte mult la cuptor sau la grade foarte ridicate,alta explicatie nu am.Eu de cate ori am facut mi-a iesit super buna bagheta.Vad ca ai incercat cu franzela,incearca cu bagheta din aceea ambalata.
RăspundețiȘtergereOk!
RăspundețiȘtergere