sâmbătă, 25 octombrie 2014

Provocare " Caminul tau ,un colt de rai" -saptamana 3


                               Provocare " Caminul tau ,un colt de rai" -saptamana 3



13-19 octombrie- Continuați să țineți lumânarea aprinsă, muzica pornită, și adăugați câteva momente plăcute petrecute împreună cu familia. Faceți o petrecere cu perne în sufragerie- aduceți toate păturile și pernele din casă și simțiți-vă bine împreună cu copiii sau cu soțul (sau cu toții  :)) )!Bucurați-vă de o seară liniștită, cu ciocolată fierbinte și popcorn cu caramel. Chiar dacă locuiți singură puteți face asta.
Oferiți câte un geste de afecțiune și de încurajare fiecărei persoane din casă...și ca o provocare dublă, faceți asta zilnic ! :) În timpul momentelor petrecute cu familia întrebați-i ce părere au de această provocare. Le face plăcere?E de ajutor?E ceva ce ar dori să fie făcut altfel? Dăruiți familiei voastre niște urechi care ascultă.Veți fi binecuvântată prin reacția pozitivă pe care o veți primi!
Saptamana aceasta lucreaza la bunatate si bucurie.
       Am ramas putin in urma cu postarea impresiilor  din saptamana 3 a provocarii 
"Caminul tau,un colt de rai !" ...,dar nu am uitat de obiectivele pe care trebuie sa le urmaresc impreuna cu ai mei.Bucuria-toti alergam dupa acest dar divin,toti tanjim dupa acest sentiment care ne hraneste sufletul,ne da aripi.Sa ne bucuram !este oare greu sa facem asta  in aceasta lume cand vedem atatia oameni tristi, lume  mereu grabita si tot mai ingandurata ...eu zic ca ar trebui sa  ne bucuram pentru orice lucru mic si sa ii multumim lui Dumnezeu  pentru fiecare zi daruita... viata e minunata, sa o traim cu  bucurie!
       Saptamana aceasta au fost  zile frumoase la noi in familie, zile  in care am luat micul dejun impreuna,dar si cina(de obicei se intampla asta,la pranz suntem acasa numai noi, fetele).Duminca a fost si ziua mea,un motiv in plus sa stam mai mult impreuna, sa ne bucuram  si sa mancam ciocolata... nici momentele de afectiune nu au lipsit ,pitica mea  doreste mereu cate un pupic si o strangere in brate,fac asta nu doar cand imi cere,o mamica simte nevoia mereu sa-i arate puiului ei dragostea prin diferite gesturi.In zilele ce  urmeaza intentionez sa-mi fac o lista care sa cuprinda diferite expresii de incurajare pe care sa i le spun fetitei .
Iata ce am citit eu despre  bunatate:
 „Atunci când arătăm bunătate, ne apropiem de Dumnezeu şi ne asemănăm cu El. Când ne apropiem de El, nu mai suntem singuri. Cu alte cuvinte, bunătatea alungă singurătatea. Bunătatea apropie şi uneşte, mărturie a lucrării Duhului Sfânt, iar răutatea dezbină şi risipeşte. Dacă suntem buni cu semenii noştri, arătând aceasta prin fapte concrete de milostenie, sufletul nostru se umple de lumină şi bucurie. Bunătatea aduce sănătate trupului şi sufletului nostru”

                                                  Va doresc tuturor numai bucurie!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lasa-mi un gand sau o parere !
Iti doresc pace, iubire, bucurie si binecuvantare!