luni, 7 iulie 2014

Handmade

    Azi e o zi frumoasa de vară, se simte asta şi în stupină deoarece micutele vietăţi sunt puse pe treabă de dimineaţă...bâzâitul şi forfota de la urdiniş îmi oferă o placută senzaţie de relaxare, le urmăresc mereu cu dragoste şi cu inima deschisă, ele îmi încarcă  sufletul cu iubire, îmi dau energie pentru o zi întreagă.Ce poate fi mai frumos şi mai relaxant decât sa faci o plimbare cu picioarele goale prin iarba, să simţi parfumul florilor , adierea vântului, să auzi susurului apei,să îmbrăţişezi un copac ...toate îţi dau o senzatie uimitoare!

     La noi la ucraineni e sărbătoare ,e o zi numai buna de relaxare în natură şi cum nu meşteresc nimic azi am să vă arăt câteva lucruşoare realizate de mine cu mult drag :

gentuta pentru mine...




    













 costumaş pentru pitica mea ...                                                                               

top....                                                                                                                                    


















totoşi după ideea lui  Catrinel

şalul Pasărea paradisului...                                                                                  
                                       

O zi frumoasă vă doresc!




3 comentarii:

  1. Gentuta este grozava! Cred ca ma voi invrednici si imi voi face si eu una. :)
    Botoseii sunt foarte draguti! Ma bucur ca tutorialul ti-a fost de folos.
    Eu pe jumatate sunt hahoalca (ucraineanca) , numai ca spre deosebire de rudele din partea tatalui eu tin sarbatorile pe nou :)
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma bucur ca iti place gentuta, cred ca o sa-mi mai fac,iar botoseii sunt preferatii fetitei ,imi spune ca e balerina:) si vroia la un moment dat sa aiba botosi de mai multe culori sa ii poata asorta la diferite tinute prin casa...nu stiam ca esti ucraineanca,cunosti si limba?

    RăspundețiȘtergere
  3. Din pacate la noi in casa nu s-a vorbit altceva decat romaneste si nici traditiile nu le-am tinut caci tata este hahol, dar parintii mei nu erau impreuna, asa ca nu am invatat. In ultima vreme am mai inceput eu sa tin unele traditii caci imi doresc ca cel mic sa stie de unde ne tragem si sa caut mai multe informatii despre "haholi".

    RăspundețiȘtergere

Lasa-mi un gand sau o parere !
Iti doresc pace, iubire, bucurie si binecuvantare!