duminică, 13 august 2017

Am slabit 2 kilograme intr-o zi FARA DIETA! UN SFAT:ASA NU!


      Da, ati citit bine,chiar 2 kg am slabit intr-o zi. De cand sunt in vacanta, am mare grija cum mananc fara sa tin ceva dieta anume si am slabit destul de mult si sanatos zic eu, o sa va povestesc despre asta intr-o alta postare, acum va spun cum e posibil sa topesti 2 kg in cateva ore.
    Stiti temeperaturile infernale din aceasta vara,cand  cel mai frumos scenariu este sa stai in casa la umbra cu o limonada in mana.Noi, la tara daca avem treaba nu avem cum sa fentam, daca e de cosit, trebuie sa o faci, doar ca nu ne-am gandit ca va fi chiar atat de cald.
   Asa se ca intr-o zi cand gradele din termometre erau sa explodeze mai pe la mijlocul zilei,aveam sa aflam asta mai apoi, am pornit la drum dis de dimineata la munte.
  Pana am ajuns am transpirat de cateva ori bune, odata ajunsi acolo am muncit pana seara, am mancat putin, am baut muuuulta apa, ne-am si odihnit si am incercat sa nu muncim foarte mult mai ales cand era aerul irespirabil, apoi ca sa ajungem acasa am mers din nou pe jos tot 40 de minute, am depus in acele ore foarte mult efort, dar cert e ca dimineata urmatoare cantarul mi-a aratat cu 2 kg mai putin si nu numai mie....pfff...a fost etrem de greu, nici nu m-am gandit ca se poate slabi atat de mult in cateva ore practic, pentru ca nu a fost o zi intreaga, cred ca am eliminat foarte multa apa.Am cautat si explicatii pe net si am aflat ca :
-expunerea la soare este o metoda eficienta de a scapa de  kilograme pentru ca pe de o parte transpiram si eliminam calorii,dar si radiatiile ultraviolete care  influenteaza
 metabolismul, ele  secreta homonii numiti epifizine care ajuta la dizolvarea grasimilor din stratul de sub piele.
 Sincer nu va recomand, ne-am revenit la normal dupa 2-3 zile, nu la kilograme ma refer, ci la starea fizica si psihica, asa ca daca aveti de lucru cand este soare arzator, e mai bine sa evitati,chiar ne-am gandit a doua zi cum am putut rezista, in concluzie:NU VOM MAI REPETA EXPERIENTA ASTA NICIODATA! ...s-ar fi putut lasa cu chestiuni nu tocmai placute...
   Intr-o viitoare postare o sa va povestesc drumul meu presarat cu succes in pierderea kilogramelor:simplu, sanatos, satios,  fara pastile si  fara diete doar cu rabdare si o viata mult mai organizata!
    Nu uitati nici de CONCURS.

                                                          Va astept!

5 comentarii:

  1. Ma bucur ca v-ati revenit! Nu e o experienta de invidiat... eu tin minte ca bunicii se trezeau de la 5 dimineata pt treburi si la pranz se hodineau (un somn de 1-2 ore).
    Si da, apa e f. importanta - poate mai importanta decat mancarea, din pacate nu tin minte niciun medic sa ne fi zis asta, desi avui o perioada in viata cand ii vizitam constant.

    Sa ne zici de noul stil de viata tinut.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da,stiu ce zici...de la t poti sa cosesti,sa spargi brazde,dar cand ai fan uscat cu el lucrezi atunci cand e soare.In curand va povestesc si despre noul stil de viata.

      Ștergere
  2. Chiar astept! Eu sunt foarte dezamagita!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cand am timp liber,ma pun pe scris...oricum esenta e ca totul depinde de noi.

      Ștergere

Lasa-mi un gand sau o parere !
Iti doresc pace, iubire, bucurie si binecuvantare!