duminică, 17 iulie 2016

Bloguri indragite

           


                   
         Am descoperit blogareala prin 2008 cred , atunci  mi-am creat blogul  acesta din dorinta de
"a-mi deschide  o afacere online",vroiam sa vand bijuterii handmade:)Eram foarte entuziasmata,am comandat materialele necesare ,m-am apucat de "bijuterit",am fotografiat "munca"cu o camera web,pe atunci nu aveam nici aparat foto si nici telefon performant .Dar cat de repede s-a aprins flacara bijuteritului ,tot atat de repede s-a si stins,iar eu am uitat de aceasta lume virtuala ... pana cand  intr-o zi am cautat pe internet idei legate de organizare si am dat de  Irina ,care pur si simplu prin modul ei de exprimare ,felul in care abordeaza problemele  ,mi-a intrat la suflet, m-am bucurat ca am descoperit  un loc in care intru mereu cu draga inima pentru ca acolo stiu ca voi gasi ceva de invatat si de aplicat in viata  ...mi-am adus aminte ca am si eu un blog si mi-am zis ca este o idee frumoasa sa ai un loc al tau in care sa-ti insiri gandurile,trairile,amintirile...
     De atunci,mai exact prin 2014 ,m-am apucat sa scriu mai des,sa interactionez cu alti blogeri.Asa am aflat de Catrinel cea harnicuta care povesteste atat de frumos despre viata si  familia ei din Delta,Alejandra ,o femeie extrem de organizata de la care am invatat sa-mi tin casa in ordine ,Andreea,care ofera multe sfaturi legate de moda,frumusete,organizeaza multe concursuri,la ea pe blog am castigat materiale pentru o ie,dar asta v-am mai povestit.
       Doamna Laura Frunza,care vine mereu cu tot felul de idei ingenioase de handmade,ofera informatii proaspete in materie de carti(am cumparat foarte multe carti pe care le-a recomandat dansa-toate pentru pitica mea),ma bucur ca am descoperit-o,asa am reusit sa fac rost de multe jocuri la un pret acceptabil ,jocuri de care s-a bucurat R,iar acum piticii de la gradinita.
    Dar timplul a trecut...am descoperit  alte locuri  interesante si oameni frumosi in spatele lor,se stiu ei probabil pentru ca le trec des pragul...(Gabriela,Luiza,Laura,Anca,Evelyn si lista poate continua...)
     Ce pot sa spun...imi place blogaritul,sincer nici nu ma gandeam la inceput ca voi ajunge aici...chiar daca uneori am pauze foarte lungi,ma bucur ca atunci  cand revin,va gasesc  aici...
          Va multumesc ,fara voi poate as fi abandonat acest coltisor!

7 comentarii:

  1. Iti multumesc pt ca ma citesti !!! Si confirm ! Esti una din cititoarele mele fidele !! Cand lipsesc prea mult , mereu gasesc de la tine comentarii de genul " Hei , ce mai faci ? Sunteti bine ?"... si pt asta esti in sufletul meu !! ... Esti mereu pozitiva , iar casuta ta viruala e tare colorata si plina de viata ! ...Toate mamicile de bloguri enumerate de tine-mi sunt dragi si de la fiecare incerc sa invat cate ceva ! Va admir si iubesc sa va vizitez , oameni frumosi ! Imbratisari tuturor !

    RăspundețiȘtergere
  2. Ei vezi,asta insemna feedback pozitiv,asta ne da puterea de a mai scrie.Faptul ca e acolo cineva care iti aduce o vorba buna,un zambet..ceva...Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc pentru aprecieri, te mai astept cu drag in casuta mea virtuala!

    RăspundețiȘtergere
  4. Si mie imi este drag blogul tau, Carmen :)
    Pe langa faptul ca mereu invatam cate ceva nou, am descoperit oameni minunati aici, oameni pe care i-am indragit in putinul timp de cand am blogul. Pentru cum sunt ei, si naturalitatea lor. Te afli si tu printre ei :)
    Pupici, weekend frumos!

    RăspundețiȘtergere
  5. Imi plac astfel de posturi, gasesti mereu bloguri noi pe care sa le urmaresti.

    RăspundețiȘtergere

Lasa-mi un gand sau o parere !
Iti doresc pace, iubire, bucurie si binecuvantare!