vineri, 3 iulie 2015

Masina de spalat vase... o necesitate sau un rasfat?




 
    De fiecare data cand dupa masa ma asteapta un munte de vase mai ales dupa cina, mintea imi fugea la o masina de spalat care sa imi usureze munca ... in ultima vreme am luat chiar in serios treaba asta si am si luat-o, are o capacitate de 12 seturi(ca cea din fotografie), incap multe vase, dar si oale.Nu pot sa zic ca o folosesc zilnic, dar atunci cand gatesc mai mult, mai ales sambata cand pregatesc mancare si pentru duminica sau  ori de cate ori nu am chef de vase o pun la treaba.
    De ce o masina de spalat vase?
    -economisesti timp, in timpul in care spala poti face altceva;
    -iti protejezi mainile;
   -consum redus de apa...o masina de spalat vase consuma cam 10 l de apa la un ciclu si spala o groaza de vase si mai ales ca foloseste si apa rece;
    -din masina de spalat vasele ies perfecte, iar paharele sclipesc, nu ai cum sa le speli manual si sa arate atat de bine;
    Vreau sa va zic ca sunt foarte multumita de ea, isi merita banii din plin, este incredibila si o sa va dati seama de asta numai atunci cand o sa o aveti.
   Pe mine aceasta masina m-a convins si cred ca este o necesitate si nu rasfat.Voi ce credeti?

4 comentarii:

  1. Eu am masina de spalat vase de acum 7 ani cind eram insarcinata a doua oara, nu mai era nevoie sa mi se umfle picioarele stind linga muntele de vase, sunt multumita de ea si ma scoate din multe nevoi. Eu zic ca e o necesitate si economisire atit de timp cit si de apa ( mai ales la noi ca apa e foarte scumpa). Sa va tina masinuta mult si bine.

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc ,sa tina si a voastra mult si bine ca sa ne mai scuteasca de spalat vase:).Multumesc pentru vizita,o saptamana minunata iti doresc.

    RăspundețiȘtergere
  3. In alte tari unde apa costa foarte mult (am vazut preturi si de 4 euro mp3) masina de spalat vase isi scoate investitia in 1 an (pt o familie cu copii).

    RăspundețiȘtergere
  4. E cam scumpa apa,dar cand te gandesti cat de mult te ajuta mai ales cand esti foarte ocupata si n-ai timp de ele...e binevenita in orice casa zic eu.

    RăspundețiȘtergere

Lasa-mi un gand sau o parere !
Iti doresc pace, iubire, bucurie si binecuvantare!